Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Goed geregeld 8 August 2011

Jurgen heeft het goed geregeld. Hij heeft een nieuwe baan als directeur bij aannemingsbedrijf Alfatech, maar daarvoor hoefde hij de vakantie niet aan zijn neus voorbij te laten gaan. Hij viert met Marleen, Pepijn en Sterre vakantie in Frankrijk (waar ze volgens een op 1 augustus verstuurde mail van Jurgen 'superweer' hebben) en gaat daarna aan de slag.

Rondom Lago di Maggiore… 4 August 2011

Terras met uitzichtBas, Silvia, Tijn en Lili vierden vakantie aan het Lago di Maggiore. Op de terugweg naar huis gingen ze nog even kijken hoe het erfgoed Trimbach erbij lag. Een foto-impressie. (Als je met je muis op de foto gaat staan, zie je het bijschrift) Klik op de foto's voor een grotere versie.

Ted en Lauran op koers in Hellevoetsluis 3 August 2011

Ted en Lauran hebben al een paar weken vakantie in Zeeland achter de rug, waarin ze met hun Nelsy letterlijk heel wat stormen hebben doorstaan. Het hoogtepunt is de Dutch Classic Yacht Regatta in Hellevoetsluis van donderdag 28 tot en met zondag 31 juli....

De reisavonturen van Marion, Piet en Kwipsel (6, 7 en einde) 1 August 2011

Pap/opa, Marion en Kwipsel zijn weer thuis. Ze vertrokken donderdag 28 juli uit Harrachov en waren vrijdagmiddag terug in Loon op Zand, waar Marie-Louise hen met open armen ontving. Ze hebben geweldig genoten, dat bleek ook wel uit de verslagjes van Marion, die je hier nog allemaal terug kunt lezen (de laatste twee afleveringen staan hieronder als je op 'meer lezen' klikt.)