Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Terugblik op drie dolle dagen 23 February 2012

Rogstaekers bezoeken TheebuikOma Wietje met SterreDe drie dolle dagen zijn weer achter de rug. In Oeteldonk gingen de grote en kleine Van der Geertjes met elkaar op pad. Shrek en zijn vrouw namen het met hun groep BOT niet zo nauw. Ze trokken mee in optochten van verschillende Brabantse dorpen. In Udenhout wonnen ze de eerste prijs. Foto's en andere uitslagen volgen. Lili was een bloemenmeisje in Lampegat. Tijn won de eerste prijs op de carnavalsmiddag in Meerhoven met zijn duivelsoutfit. En dat kleine schattige meisje op die foto uit de jaren zeventig zwierde en zwaaide weer drie dagen met mama Ted door de Rogstaekersstad. Klik op de foto's voor een grotere versie en op 'Meer lezen' voor meer foto's en een verslagje van Marie-Louise.

Geslaagde familiedag 12 February 2012

Opa Piet tussen de jongste generatieEr waren dikke buiken, er was een kleine baby, er waren peuters, kleuters en het stoere oudste achterkleinkind. Helaas waren er ook een paar zieken die thuis moesten blijven, waren er harde werkers die aan de slag moesten en mensen die andere verplichtingen hadden. Maar de derde familiedag ter herinnering aan mam/oma Wiesje was weer gezellig, lekker druk en precies zoals zij het graag zag.

Nieuwe datum! Familiedag voor 90-jarige Wiesje 3 February 2012

op 3 februari zou ze 90 geworden zijnOp 3 februari zou onze mam/oma Wiesje 90 jaar geworden zijn! Helaas kunnen we deze mijlpaal niet meer met haar vieren, maar pap/opa wil graag samen met ons allemaal haar leven herdenken en vooral vieren. Hij nodigt iedereen uit op zondag 12 februari. Wie dat wil is welkom bij de mis om 10.15 uur in de kerk van Loon. Voor iedereen die daar niet naar toe gaat, staan koffie en gebak klaar vanaf ca. 12 uur. Het feestje eindigt om 17 uur.

Zouden jullie even willen doorgeven of je wel of niet komt (dus niet alleen afmeldingen. Ook als je wel komt, graag mailen!), zodat pap/opa daar rekening mee kan houden met inkopen. Ook als je je al had aangemeld voor 5 februari, laat dan toch even weten of je de 12e ook kunt. Stuur a.u.b. een mailtje naar zijn ‘secretariaat’: ted.trimbach@tele2.nl.