Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

77 jaar in liefde verbonden 23 September 2018

(thumbnail)Vandaag, 23 september, is het 77 jaar geleden dat Piet (25) en Wiesje (19) elkaar het jawoord gaven. Frank stuurde de trouwfoto ter herinnering aan die dag die zoveel moois heeft voortgebracht. Klik op het woordje thumbnail om de foto te zien.

Lauran ''slechts'' 77 jaar 14 September 2018

(thumbnail)(thumbnail)Die andere jarige, Lauran, vierde dinsdag ook een bescheiden feestje. Hij kreeg van de kinderen concertkaartjes en ging dinsdagavond met Ted en Maaike uit eten.

De echte verjaardag 14 September 2018

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) 

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)

Zondag was het grote feest, maar op dinsdag 11 september, zijn echte verjaardag, deed pap/opa het nog eens dunnetjes over. Hij kreeg bezoek van zijn zus Fien (98) met haar dochter Francien en de vrouw van haar kleinzoon, broer Kees (95), schoonzus Hetty met hun dochter Marjolein, Ted en Angelique van Emmerik (twee nichtjes van oma), buurvrouw mevrouw Ceelaerts, de burgemeester, de pastoor en Marion.

Marie-Louse, Ted en Maaike verzorgden de catering.

Piet is 102 jaar (met nieuwe foto's) 10 September 2018

Ook deze mijlpaal is gehaald. Pap/opa vierde zijn 102e verjaardag op zondag alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Dus zoals elk jaar met gezelligheid, veel (te veel) eten en drinken en jong en oud om zich heen heen (maar met een jonge 102-jarige in je buurt is alleen de duvel oud). 

Om de foto's te zien moeten jullie eerst op 'meer lezen' klikken en daarna op het eerste woordje 'thumbnail'. Als je de eerste foto hebt geopend, kun je gewoon verder bladeren door op het woordje ''next'' onder de foto's te klikken. Je hoeft dus niet steeds terug naar dit bericht.