Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

De broertjes 5 November 2018

(thumbnail)Nagekomen foto die Marie-Louise maakte tijdens de familiereunie van ooms, tantes, neven en nichten Horvers. Een prachtig momentje tussen de broers Piet en Kees Horvers. Klik op het woordje 'thumbnail' om de foto te zien.

Tien jaar zonder (oma) Wiesje 4 November 2018

(thumbnail)(thumbnail)Het is alweer tien jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van mam/oma Wiesje. Voor pap/opa voelt het niet zo lang geleden, zei hij vandaag, toen we haar in kleine kring herdachten. ,,Ik weet nog precies hoe ze was, de herinneringen zijn niet vervaagd.''

De dag begon vroeg met een mooie mis in de kerk in Loon op Zand, opgeluisterd door het herenkoor. Zelfs Luan bracht - met enige moeite - het geduld op om de mis als vertegenwoordiger van de achterkleinkinderen bij te wonen. We bezochten kort het graf van oma, dat zo vol stond met bloemetjes en een herfstkrans, dat de tekst bijna niet te lezen was.

Aansluitend was er koffie met zelfgebakken cake van Marie-Louise bij opa thuis. Na een lichte lunch met mini-worstenbroodjes en belegde broodjes ging iedereen weer huiswaarts.

Klik op het woordje thumbnail om de foto's te zien, die Floor heeft gemaakt.

Trimbachjes in de Efteling 1 November 2018

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)De tweede en derde generatie Trimbachjes gingen zondag 27 oktober lekker ouderwets naar de Efteling. De eerste generatie moest helaas thuisblijven, omdat het hart van Lauran weer eens dwars lag (gelukkig niet letterlijk, maar ook zonder dat was het vervelend genoeg). 

Het was enorm druk, toch slaagden we er in Remco, Liz, Mads en Sep in de drukte tegen het lijf te lopen. Terwijl Mayke aan het werk was, genoten zij met hun abonnement van het mooie weer. Helaas vergaten we door de verrassing om een foto te maken.

Hopelijk kunnen we in het voorjaar weer met de voltallige familie op pad.
Klik op het woordje ''thumbnail' om de foto's te bekijken.