Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Lauran ''slechts'' 77 jaar 14 September 2018

--> -->

(thumbnail)(thumbnail)Die andere jarige, Lauran, vierde dinsdag ook een bescheiden feestje. Hij kreeg van de kinderen concertkaartjes en ging dinsdagavond met Ted en Maaike uit eten.

 

De echte verjaardag 14 September 2018

--> -->

Zondag was het grote feest, maar op dinsdag 11 september, zijn echte verjaardag, deed pap/opa het nog eens dunnetjes over. Hij kreeg bezoek van zijn zus Fien (98) met haar dochter Francien en de vrouw van haar kleinzoon, broer Kees (95), schoonzus Hetty met hun dochter Marjolein, Ted en Angelique van Emmerik (twee nichtjes van oma), buurvrouw mevrouw Ceelaerts, de burgemeester, de pastoor en Marion. Marie-Lousie, Ted en Maaike verzorgden de catering.

 

Piet is 102 jaar (met nieuwe foto's) 10 September 2018

--> -->

Ook deze mijlpaal is gehaald. Pap/opa vierde zijn 102e verjaardag op zondag alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Dus zoals elk jaar met gezelligheid, veel (te veel) eten en drinken en jong en oud om zich heen heen (maar met een jonge 102-jarige in je buurt is alleen de duvel oud). 

Om de foto's te zien moeten jullie eerst op 'meer lezen' klikken en daarna op het eerste woordje 'thumbnail'. Als je de eerste foto hebt geopend, kun je gewoon verder bladeren door op het woordje ''next'' onder de foto's te klikken. Je hoeft dus niet steeds terug naar dit bericht.

 

Broer en zus samen (bijna) 200 jaar 23 August 2018

--> -->

(thumbnail)Pap/opa ging deze week op verjaardagsbezoek bij zijn zus Fien, die 98 werd. Het leverde een mooi plaatje op. Klik op het woordje 'thumbnail' om de foto te zien.

 

Storing familiesite (update) 19 July 2018

--> -->

Zoals jullie gemerkt hebben, zit er al een tijdje een storing in de website. Dat gold in eerste instantie alleen voor de reacties, later gaven de foto's ook storingen. Daarom wilde ik eerst maar eens een dag slecht weer afwachten en er dan voor gaan zitten om het uit te zoeken. Maar - hoera hoera - het wordt maar geen slecht weer!

Na contact met onze webmaster Pim zijn de reacties weer hersteld. Maar de foto's doen het nog steeds niet goed. Als jullie op het woordje ''thumbnail'' klikken, zien jullie de foto's bij de berichten over Sep en Frans. Maar dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Ik houd jullie op de hoogte.

 

Jonge fans voor stoere Vierdaagseloper Frans 19 July 2018

--> -->

(thumbnail)Frans loopt de Vierdaagse in Nijmegen. Zijn trotse kleinkinderen staken hem met spandoeken een hart onder de riem bij Beuningen. Nu haalt hij zeker de finish.

 

Sep feestelijk welkom geheten 9 July 2018

--> -->

(thumbnail)Sep kreeg veel kaartjes bij zijn geboorte en veel bezoek op de kraamborrel, die Mayke en Remco traditiegetrouw gaven bij de Finantien. Mayke en Remco bedankten iedereen met een originele foto.

 

Voor Paal in Zeeland 23 June 2018

--> -->

Pap/opa logeerde een paar dagen bij Toine in Roversberg. Jo was bij vrienden in Frankrijk en Toine had zich erop verheugd zijn vader eens een paar dagen voor zich alleen te hebben. Dat lukte niet helemaal.

Peter en Marjan, op vakantie in Cadzand, kwamen donderdag even langs. Frits en Maaike waren op visite geweest bij de oom van Frits in Vlissingen. Ze bleven slapen in Middelburg en brachten vrijdag een verrassingsbezoek aan Roversberg. Klik op meer lezen voor meer tekst en foto's.

 

Salim is geslaagd! 14 June 2018

--> -->

Trotse mama Laura met SalimTrotse Salim met zijn eveneens geslaagde vriendinSalim is geslaagd. Heel hartelijk gefeliciteerd en een fijne, welverdiende vakantie gewenst. We zijn benieuwd wat je hierna gaat doen.

 

Maaike is nu echt juf 4 June 2018

--> -->

Maaike is maandag 4 juni geslaagd voor de lerarenopleiding Duits. De officiele diploma-uitreiking volgt pas op 13 juli, maar Frits had er al een echt eindexamenfeest van gemaakt. Compleet met tas en vlag.

Voorlopig blijf ik nog gewoon journalist en daarnaast ga ik op freelance-basis cursussen en bijlessen geven, examinator zijn (bij NTI in Leiden), vervangen, Duits-Nederlands vertalen, meeschrijven aan lesmethodes en wat er nog meer op mijn pad komt. Maar eerst vakantie! Die begint volgende week met het afstudeercadeau dat ik mezelf gegeven heb: Vijf dagen Berlijn! Groetjes, Maaike