Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Voor Paal in Zeeland 23 Juni 2018

Pap/opa logeerde een paar dagen bij Toine in Roversberg. Jo was bij vrienden in Frankrijk en Toine had zich erop verheugd zijn vader eens een paar dagen voor zich alleen te hebben. Dat lukte niet helemaal.

Peter en Marjan, op vakantie in Cadzand, kwamen donderdag even langs. Frits en Maaike waren op visite geweest bij de oom van Frits in Vlissingen. Ze bleven slapen in Middelburg en brachten vrijdag een verrassingsbezoek aan Roversberg. Klik op meer lezen voor meer tekst en foto's.

 

Salim is geslaagd! 14 Juni 2018

Trotse mama Laura met SalimTrotse Salim met zijn eveneens geslaagde vriendinSalim is geslaagd. Heel hartelijk gefeliciteerd en een fijne, welverdiende vakantie gewenst. We zijn benieuwd wat je hierna gaat doen.

 

Maaike is nu echt juf 4 Juni 2018

Maaike is maandag 4 juni geslaagd voor de lerarenopleiding Duits. De officiele diploma-uitreiking volgt pas op 13 juli, maar Frits had er al een echt eindexamenfeest van gemaakt. Compleet met tas en vlag.

Voorlopig blijf ik nog gewoon journalist en daarnaast ga ik op freelance-basis cursussen en bijlessen geven, examinator zijn (bij NTI in Leiden), vervangen, Duits-Nederlands vertalen, meeschrijven aan lesmethodes en wat er nog meer op mijn pad komt. Maar eerst vakantie! Die begint volgende week met het afstudeercadeau dat ik mezelf gegeven heb: Vijf dagen Berlijn! Groetjes, Maaike

 

Sep is geboren! 17 Mei 2018

SepMayke en Remco hebben dinsdag 15 mei een zoon gekregen. Het broertje van Mads en Liz heet Sep. 'Sep is heel tevreden en doet het erg goed', schrijft Mayke.

Gefeliciteerd allemaal!

 

Frank in het zonnetje gezet 11 Mei 2018

Op deze foto lijkt hij maar een klein mannetje, maar volgens de gemeente Heusden is Frank groot in daden. Hij was deze maand 40 jaar in dienst bij de gemeente. Omdat 'ambtenaar' zo'n lullig woord is, noemen ze medewerkers bij de gemeente Heusden tegenwoordig 'mogelijkmakers'. Dit is wat de gemeentesecretaris over Frank schreef: 
,,Loyaliteit met een hoofdletter L. Samen met burgemeester Roel Augusteijn mocht ik Mogelijkmaker Frank Horvers in het zonnetje zetten voor 40 dienstjaren bij de gemeente Heusden. Dankzij Frank zijn de kabinetszaken tip top in orde en is hij een ware ambassadeur voor onze gemeente.''

Frank, heel hartelijk gefeliciteerd met dit jubileum!

 
 
 

Koningsdag 2018 29 April 2018

Maaike en Frits hadden dit jaar ongetwijfeld de mooiste Koningsdag. De koninklijke familie vierde het feest in Groningen en Frits en Maaike stonden als verslaggevers vooraan in de persvakken.

Maar ook elders in het land was het natuurlijk feest. Luan, Ana en Lisa deden mee aan een traditionele versierde-fietsenoptocht in Loon op Zand. Ze werden op de foto gezet door verslaggevers van Loon op Zand Nieuws. Klik op 'meer lezen' voor meer foto's. En klik op de foto's voor een vergrote versie.

 

Mooie plaatjes van pap/opa 23 April 2018

De mensen die het 100-plus-onderzoek doen, wilden graag een paar foto's maken van pap/opa in actie. Ze gingen mee naar zijn wekelijkse kaartmiddag en maakten prachtige foto's. Klik op 'meer lezen' voor een selectie.

 

Mads heeft zijn diploma A 16 April 2018

Geslaagd!Mads heeft zijn eerste diploma binnen, zijn zwemdiploma A.

 

Kom eten bij Samjhana en Pim voor het goede doel 9 April 2018

Pim en Samjhana komen binnenkort weer een periode naar Nederland om familie en vrienden te zien en geld in te zamelen voor hun stichting Micro-Care Nepal. Jullie kunnen aanschuiven voor een van de twee Nepalese 5-gangen diners, gekookt door topkok Samjhana. De diners worden gehouden op 27 mei (Tilburg) en 3 juni (Amsterdam) en gaan vergezeld van een presentatie over de projecten van Micro-Care Nepal. Deelname kost 50 euro per persoon en uiteraard gaat de volledige opbrengst naar de stichting. Klik op de foto voor meer informatie over de diners of kijk op www.microcarenepal.org voor informatie over de stichting. Klik op 'Meer lezen' voor meer activiteiten van Pim.

 

Gijs aan de bak in de Autismeweek 30 Maart 2018

Gijs in HarlingenVoor Gijs begint de drukste week van het jaar. In het kader van de Autismeweek (van 31 maart t/m 7 april) reist hij het halve land door om te vertellen over autisme. Hij begon zijn tour bij de Maritieme Academie in Harlingen. Het thema is dit jaar 'Luisteren naar Autisme'.