Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Storing familiesite (update) 19 July 2018

--> -->

Zoals jullie gemerkt hebben, zit er al een tijdje een storing in de website. Dat gold in eerste instantie alleen voor de reacties, later gaven de foto's ook storingen. Daarom wilde ik eerst maar eens een dag slecht weer afwachten en er dan voor gaan zitten om het uit te zoeken. Maar - hoera hoera - het wordt maar geen slecht weer!

Na contact met onze webmaster Pim zijn de reacties weer hersteld. Maar de foto's doen het nog steeds niet goed. Als jullie op het woordje ''thumbnail'' klikken, zien jullie de foto's bij de berichten over Sep en Frans. Maar dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Ik houd jullie op de hoogte.

 

Jonge fans voor stoere Vierdaagseloper Frans 19 July 2018

--> -->

(thumbnail)Frans loopt de Vierdaagse in Nijmegen. Zijn trotse kleinkinderen staken hem met spandoeken een hart onder de riem bij Beuningen. Nu haalt hij zeker de finish.

 

Sep feestelijk welkom geheten 9 July 2018

--> -->

(thumbnail)Sep kreeg veel kaartjes bij zijn geboorte en veel bezoek op de kraamborrel, die Mayke en Remco traditiegetrouw gaven bij de Finantien. Mayke en Remco bedankten iedereen met een originele foto.

 

Voor Paal in Zeeland 23 June 2018

--> -->

Pap/opa logeerde een paar dagen bij Toine in Roversberg. Jo was bij vrienden in Frankrijk en Toine had zich erop verheugd zijn vader eens een paar dagen voor zich alleen te hebben. Dat lukte niet helemaal.

Peter en Marjan, op vakantie in Cadzand, kwamen donderdag even langs. Frits en Maaike waren op visite geweest bij de oom van Frits in Vlissingen. Ze bleven slapen in Middelburg en brachten vrijdag een verrassingsbezoek aan Roversberg. Klik op meer lezen voor meer tekst en foto's.

 

Salim is geslaagd! 14 June 2018

--> -->

Trotse mama Laura met SalimTrotse Salim met zijn eveneens geslaagde vriendinSalim is geslaagd. Heel hartelijk gefeliciteerd en een fijne, welverdiende vakantie gewenst. We zijn benieuwd wat je hierna gaat doen.

 

Maaike is nu echt juf 4 June 2018

--> -->

Maaike is maandag 4 juni geslaagd voor de lerarenopleiding Duits. De officiele diploma-uitreiking volgt pas op 13 juli, maar Frits had er al een echt eindexamenfeest van gemaakt. Compleet met tas en vlag.

Voorlopig blijf ik nog gewoon journalist en daarnaast ga ik op freelance-basis cursussen en bijlessen geven, examinator zijn (bij NTI in Leiden), vervangen, Duits-Nederlands vertalen, meeschrijven aan lesmethodes en wat er nog meer op mijn pad komt. Maar eerst vakantie! Die begint volgende week met het afstudeercadeau dat ik mezelf gegeven heb: Vijf dagen Berlijn! Groetjes, Maaike

 

Sep is geboren! 17 May 2018

--> -->

SepMayke en Remco hebben dinsdag 15 mei een zoon gekregen. Het broertje van Mads en Liz heet Sep. 'Sep is heel tevreden en doet het erg goed', schrijft Mayke.

Gefeliciteerd allemaal!

 

Frank in het zonnetje gezet 11 May 2018

--> -->

Op deze foto lijkt hij maar een klein mannetje, maar volgens de gemeente Heusden is Frank groot in daden. Hij was deze maand 40 jaar in dienst bij de gemeente. Omdat 'ambtenaar' zo'n lullig woord is, noemen ze medewerkers bij de gemeente Heusden tegenwoordig 'mogelijkmakers'. Dit is wat de gemeentesecretaris over Frank schreef: 
,,Loyaliteit met een hoofdletter L. Samen met burgemeester Roel Augusteijn mocht ik Mogelijkmaker Frank Horvers in het zonnetje zetten voor 40 dienstjaren bij de gemeente Heusden. Dankzij Frank zijn de kabinetszaken tip top in orde en is hij een ware ambassadeur voor onze gemeente.''

Frank, heel hartelijk gefeliciteerd met dit jubileum!

 
 
 

Koningsdag 2018 29 April 2018

--> -->

Maaike en Frits hadden dit jaar ongetwijfeld de mooiste Koningsdag. De koninklijke familie vierde het feest in Groningen en Frits en Maaike stonden als verslaggevers vooraan in de persvakken.

Maar ook elders in het land was het natuurlijk feest. Luan, Ana en Lisa deden mee aan een traditionele versierde-fietsenoptocht in Loon op Zand. Ze werden op de foto gezet door verslaggevers van Loon op Zand Nieuws. Klik op 'meer lezen' voor meer foto's. En klik op de foto's voor een vergrote versie.

 

Mooie plaatjes van pap/opa 23 April 2018

--> -->

De mensen die het 100-plus-onderzoek doen, wilden graag een paar foto's maken van pap/opa in actie. Ze gingen mee naar zijn wekelijkse kaartmiddag en maakten prachtige foto's. Klik op 'meer lezen' voor een selectie.