Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Nostalgie in de Efteling 18 October 2016

Op de paddestoelOp de paddestoel 2Paddestoel 3Er komt nog steeds dezelfde muziek uitOok een deel van de Trimbachjes genoot van een van de laatste mooie herfstdagen in (een daardoor wel erg volle) Efteling. Met natuurlijk de traditionele fotosessies op en bij de paddestoelen.

Honderd jaar verschil 16 October 2016

Piet en Davi, honderd jaar verschil op een fotoPap/opa bezocht dit weekend zijn jongste achterkleinzoon Davi, die precies honderd jaar jonger is dan hij.

Van der Geertjes in de Efteling 14 October 2016

Samen naar de zon... In een grote luchtballonDe Van der Geertjes vierden een dagje Efteling. Liam, Sterre en Matthijs waagden een vluchtje in een ballon.

Pap/Opa in Guinness Book of World Records 9 October 2016

Een klopje op de schouder van Maartje van WeegenHet heeft er alle schijn van dat pap/opa in het Guinness Book of World Record komt! Het 100-plus onderzoek van het Alzheimercentrum van het VU medisch centrum in Amsterdam hield vrijdag in Almere een bijeenkomst met de meeste 100-plussers ooit, en opa was erbij. Klik op 'meer lezen' voor het hele verslag van Toine:

Kleintjes die groot worden 2 October 2016

Mads (links) op het schoolpleinVera gaat ook met haar rugzak het avontuur tegemoetLot roept hoera voor zichzelfMads wordt in november 4 jaar, daarom mag hij al een beetje oefenen op de grote school in Biezenmortel, samen met zijn vriend. Het linker rugzakje is Mads. Vera ging voor het eerst naar de peuterspeelzaal, ook een mijlpaaltje. En Lot werd 2 jaar, zo te zien tot tevredenheid van haar trotse zus.