Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Piet in Rond te Toren 28 August 2016

Het stukje uit Rond de Toren over het 40-jarig huwelijkDe honderdste verjaardag van pap/opa komt steeds dichterbij. Ton Kalkers van de Loonse dorpskrant Rond de Toren heeft Piet uitgebreid geinterviewd over het bereiken van deze bijzondere mijlpaal. Kalkers vond bij het archiveren van oude exemplaren van het blad ook nog een stukje over een mijlpaal in 1981, toen Piet en Wiesje veertig jaar getrouwd waren en veertig jaar de zaak hadden. Klik op het plaatje hier links boven om het bericht uit 1981 te lezen. Klik op 'verder lezen' om het grote interview te lezen.

Op naar een nieuwe eeuw! 1 August 2016

Samjhana in Nederland 31 July 2016

Opa en SamjhanaKlompen horen erbij...Pim liet de afgelopen drie maanden zijn Nepalese vriendin Samjhana kennismaken met Europa, Nederland en zijn familie. Ter afsluiting van de reis gaf ze een Nepalese kookworkshop en aansluitend diner voor familie, vrienden en donateurs van Stichting Micro Care Nepal. Helaas is ze weer terug naar Nepal, maar hier zijn wat foto's ter herinnering. Klik op 'meer lezen' om meer foto's te bekijjken.

Zomaar... 2 July 2016

Hanneke, Lot en NoorZelfgemaakt smaakt het lekkerst... Een mooie foto van de dames Marell en hun moeder en van Vera die snoept van haar zelf versierde cupcakes.

Pechvogels 29 June 2016

Zielige LauranDe steen des aanstoots (wel lekker makkelijk als tafel voor het kooktoestelletje.Ted en Lauran zijn vroegtijdig teruggekeerd van een kampeervakantie in Meissen, bij Dresden (Oost-Duitsland). Een molensteen hing gelukkig niet om hun nek, maar lag wel in de weg toen Lauran 's nachts liep te genieten van de sterren en de glimwormpjes boven zijn hoofd. Gevolg: Schaafwonden op benen en knieen, duim in de kreukels, hand in de kreukels, spieren en pezen in de schouder verrekt en beschadigd. Ted pakte de tent in en chauffeerde Lauran 500 kilometer met de auto terug naar Weert. Daar herstelt Lauran verder in eigen tuin.