Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

De Nepal-kalender 2018 is uit 10 December 2017

De kalender van Micro Care Nepal 2018De kleurrijke Micro-Care Nepal-kalender 2018 is weer prachtig. Peter heeft speciaal voor familie en vrienden 25 exemplaren in voorraad. Hij is nog niet uitverkocht. Je kunt de kalender bij hem reserveren en het geld (15 euro) rechtstreeks overmaken naar Stichting Micro-Care Nepal (Rekeningnr. NL20 INGB 0006 9530 08 tnv Stichting Micro-Care Nepal). Meer informatie bij peterhorvers@gmail.com. Een voorproefje van de kalender is te vinden op http://www.microcarenepal.org/nl/kalenders-2018. Daar vind je ook meer informatie over het werk van Pim en Samjahna in Nepal.

Sneeuwpret in Zuid- en Oost-Nederland 10 December 2017

Lisa op de slee in LoonLili in Winter Wonderland EindhovenTim geniet van de Twentse sneeuwDat de eerste sneeuw dit jaar op zondag viel, was een cadeautje. Zo kon iedereen van de sneeuwpret genieten. Nou ja... Iedereen... In Groningen keken ze de sneeuw uit de lucht, maar daar werd het pas wit toen de meeste kinderen al naar bed moesten. In Loon op Zand, Eindhoven en Enschede werd echter volop genoten van het winterse weer. 

Klik op 'meer lezen' voor meer foto's en twee filmpjes. Meer foto's van sneeuwpret kun je sturen naar poelbach@planet.nl. Daar zijn ook foto's van jullie kerstboom welkom.

Het jongste pietje heeft de boot gemist 6 December 2017

Het jongste pietje had de boot gemistSinterklaas en het jongste pietje hadden samen de boot gemist. Daardoor hadden ze op 6 december nog even tijd om bij de bewoners van de Archipel Zorggroep in Eindhoven langs te gaan, op de locatie waar Bas werkt. De bewoners wilden het allerschattigste pietje allemaal een handje geven en met haar op de foto. Klik op 'meer lezen' voor meer foto's.

Sint en ... inderdaad ... Piet 5 December 2017

Sint en PietSint Nicolaas ging uiteraard het huisje van De Venloene niet voorbij. Aangezien hij dol is op pieten, kon hij het niet laten om de ongetwijfeld oudste Piet even de hand te schuddden.

Pakjesavond in Boxtel 30 November 2017

De Van der Geertjes hebben hun eerste pakjesavond al achter de rug. Piet zette met veel gebons de zak met cadeautjes voor de deur van oma Wietje. Oma las eerst een brief van Sint voor en daarna mocht iedereen om de beurt een cadeau uitpakken.

,,Dat was moeilijk, schreef Wietje'', ,,wachten op elkaar. ..Maar allemaal waren ze tevreden. Het was een super dag, wij hebben genoten. En die blije gezichtjes, dat is toch het mooiste wat Oma kan overkomen.'' Klik op 'meer lezen' voor meer foto's.