Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Jozef Horvers overleden 18 November 2017

Jozef en Piet in augustus op de 97ste verjaardag van hun zusje FienJozef Horvers, het jongste broertje van pap/opa Piet, is vorige week overleden en zaterdag 18 november gecremeerd. Jozef was al een tijd ernstig ziek. 

Jozef was de creatieveling van de familie. Hij woonde tijdens zijn werkzame leven grotendeels in Den Haag, waar hij onder meer werkte als etaleur van V&D. Daarna kwam hij samen met zijn vrouw Frul terug naar hun geboortestad Tilburg. Frul is al enkele jaren geleden overleden.

De meesten van jullie kennen nog wel de mooie Zwarte Piet-pop die elk jaar op pakjesavond bij opa en oma in de stoel zat. Dat was ook een creatie van Jozef. Oma Wiesje kon het altijd goed met haar jongste zwager vinden, omdat ze met hem heerlijk van gedachten kon wisselen over woninginrichting. Als ze weer eens een idee had voor herinrichting van het huis (dat niet altijd op enthousiasme kon rekenen in haar omgeving), was hij het vaak met haar eens of hij gaf tips om het nog beter te doen.

Jozef is 90 jaar geworden.

Groeten uit Nepal 12 November 2017

Pim en Samjhana zijn weer thuisPim en Samjhana zijn weer een periode in Nepal om de bevolking te helpen met onderwijsmateriaal, kleding en het bouwen van kassen om groenten te verbouwen. Soms krijgen ze bezoek van Nederlandse vrijwilligers die een paar weken komen helpen bij hun werk. Pim stuurde wat actuele foto's uit Nepal. Klik op 'meer lezen' om ze allemaal te bekijken.

De kleurrijke Micro Care Nepal-kalender 2018 is ook weer uit. Peter heeft speciaal voor de familie 25 exemplaren in voorraad. Hij is nog niet uitverkocht. Je kunt de kalender bij hem reserveren en het geld (15 euro) rechtstreeks overmaken naar Stichting Micro Care Nepal. Meer informatie bij peterhorvers@gmail.com.

Negen jaar in ons hart 3 November 2017

Oma Wiesje met MaaikeZesenveertig jaar was Wiesje op deze foto, genomen op de eerste verjaardag van Maaike. Ze was wel trotse oma (minder dan een maand later zou haar tweede kleinkind Bas al geboren worden), maar ook nog jonge moeder. Als je op de foto klikt, zie je de hele foto. Op de achtergrond zit Marion (toen negen jaar oud) op de leuning van een stoel.

Vandaag herdenken we dat mam/oma Wiesje negen jaar geleden is overleden. Maar ze is nog altijd in ons hart.

Viooltjes voor het jongste zusje 1 November 2017

Met verse viooltjesOmdat het bijna Allerzielen is, de dag waarop de doden worden herdacht, heeft Marie-Louise ook het graf van Mayke Horvers, het tweelingzusje van Marion, extra versierd met viooltjes. Het zevende kindje van Piet en Wiesje werd geboren met het syndroom van Down en een hartafwijking. Ze overleed ruim drie maanden na haar geboorte. Maaike en Mayke zijn naar haar genoemd.

Liz straks niet meer de jongste 26 October 2017

Goed nieuws bij Mayke, Remco, Mads en Liz. Jullie hoeven alleen maar op het bordje van Liz te kijken en dan weet je genoeg. Hartelijk gefeliciteerd!