Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Een bijzonder jubileum 3 October 2017

Het was op 2 oktober precies vijftien jaar geleden dat Raisy bij Marion en haar gezin kwam wonen. Marion en Raisy vierden dat met een lunch en Raisy gaf een heel persoonlijk cadeau.

Vader en zoon op stap 1 October 2017

Op de Dieze'Opa maakt verbinding met de wereld' schreef Frank bij deze fotoInfo bij het kunstwerkFrank en pap/opa maakten vrijdag een cultureel uitstapje naar Den Bosch. Ze deden een rondvaart over de Dieze en gingen daarna naar het Noordbrabants Museum. Daar bewonderden ze de bijzondere installatie van de Japanse kunstenaar Chiharu Shiota. Ze maakte de installatie Uncertain Journey speciaal op maat voor het museum. Klik hier voor een filmpje waarin ze uitleg geeft over dit kunstwerk. Meer uitleg staat ook op de foto die Frank maakte van het informatiepaneel.

Nog meer oude doos 27 September 2017

Kunnen jullie iedereen herkennen? En wie is er hoogzwanger?Met een bijzondere verjaardag in het vooruitzicht, dook ook Maaike in de foto-albums. En daar viel deze familiefoto uit. Waarschijnlijk gemaakt rond 11 september 1974. Er waren nog maar drie kleinkinderen, de vierde zou 17 dagen later geboren worden. Er was wel al een Mick, namelijk de hond van Toine en Annet.

Uit de oude doos 26 September 2017

De familiefotoHerkennen jullie ze nog? En weten jullie welk kleinkind op deze foto ontbreekt?Het bruidspaar met alle oom- en tantezeggertjesFrank en Jorienne zijn 38 jaar getrouwd. Traditiegetrouw halen ze elk jaar op hun trouwdag de trouwfoto's tevoorschijn om weer na te genieten. Frank heeft er drie voor ons ingescand. Opa Piet en oma Wiesje hadden nog maar zeven kleinkinderen, van wie twee (Wouter en Karlien) niet op de foto's staan omdat ze nog te klein waren om het feest mee te vieren. De andere kinderen op de foto's zijn neefjes en nichtjes van Jorienne. De meeste kinderen kijken op de foto's heel serieus. Sommige volwassenen vonden het allemaal minder belangrijk en kletsen vrolijk door tijdens het maken van de officiele foto's. Kunnen jullie iedereen herkennen?

Als je goed kijkt zie je dat Maaike op elke foto een tas tussen haar voeten heeft staan. Daar zat de misdienaarskleding in die ze droeg tijdens de trouwdienst.

Nog steeds een beeldige bruid.Frank verklapte dat ze ook elk jaar de trouwjurk van Jorienne uit de kast halen en dat Jorienne hem soms weer even aandoet. Hij past nog steeds, zegt Frank. En ja hoor, we hoefden nauwelijks aan te dringen of daar kwam hij: de foto van bruid Jorienne anno nu. Nog steeds een beeldig bruidje.

Piet is over de honderd 11 September 2017

Piet met z'n honderd jaar jongere achterkleinzoon DaviPap/opa met de burgemeester en zijn zus FienPap/opa Piet is 101 jaar geworden. Dat vierden we zondag met z'n allen in zijn appartement in de Venloene. Maandag, zijn echte verjaardag, kwamen zijn zus Fien (97) en Ted en Angelique, twee nichtjes van oma Wiesje langs. En ook de burgemeester maakte zijn opwachting. Hij vond het vorig jaar zo gezellig dat hij gewoon weer op de koffie kwam. Klik ik 'meer lezen' voor alle foto's, klik op elke foto voor een vergroting. Via de knop 'next' onder de foto's kun je er doorheen bladeren.