Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Van der Geertjes in de Efteling 14 October 2016

Samen naar de zon... In een grote luchtballonDe Van der Geertjes vierden een dagje Efteling. Liam, Sterre en Matthijs waagden een vluchtje in een ballon.

Pap/Opa in Guinness Book of World Records 9 October 2016

Een klopje op de schouder van Maartje van WeegenHet heeft er alle schijn van dat pap/opa in het Guinness Book of World Record komt! Het 100-plus onderzoek van het Alzheimercentrum van het VU medisch centrum in Amsterdam hield vrijdag in Almere een bijeenkomst met de meeste 100-plussers ooit, en opa was erbij. Klik op 'meer lezen' voor het hele verslag van Toine:

Kleintjes die groot worden 2 October 2016

Mads (links) op het schoolpleinVera gaat ook met haar rugzak het avontuur tegemoetLot roept hoera voor zichzelfMads wordt in november 4 jaar, daarom mag hij al een beetje oefenen op de grote school in Biezenmortel, samen met zijn vriend. Het linker rugzakje is Mads. Vera ging voor het eerst naar de peuterspeelzaal, ook een mijlpaaltje. En Lot werd 2 jaar, zo te zien tot tevredenheid van haar trotse zus.

Davi is geboren 17 September 2016

Davi de LangeGrote zus Vera bewondert haar broertjeNiet op de honderdste verjaardag van zijn overgrootvader (zoals we stiekem een beetje gehoopt hadden), maar daarom niet minder welkom: Op 16 september is Davi de Lange geboren. Hartelijk gefeliciteerd Lobke, Dustin, Vera, oma's Marion en Kitty, opa Frans, oma Margot, overgrootvader Piet en tantes en ooms Mayke, Mick, Remco en Raisy.

Het feest ging nog even door... 12 September 2016

Burgemeester Wim Luyendijk feliciteert de eeuwlingHet verjaardagsfeest werd maandag dunnetjes over gedaan in De Venloene. Met optredens van het Mannenkoor en het huiskoor en het onvermijdelijke bezoek van de burgemeester. Pap/opa sloot de feestelijkheden af met een lunch met de kinderen en aanhang in De Gouden Laars. En toen was het echt voorbij....

Op naar de 105!