Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Sep is geboren! 17 May 2018

SepMayke en Remco hebben dinsdag 15 mei een zoon gekregen. Het broertje van Mads en Liz heet Sep. 'Sep is heel tevreden en doet het erg goed', schrijft Mayke.

Gefeliciteerd allemaal!

Frank in het zonnetje gezet 11 May 2018

Op deze foto lijkt hij maar een klein mannetje, maar volgens de gemeente Heusden is Frank groot in daden. Hij was deze maand 40 jaar in dienst bij de gemeente. Omdat 'ambtenaar' zo'n lullig woord is, noemen ze medewerkers bij de gemeente Heusden tegenwoordig 'mogelijkmakers'. Dit is wat de gemeentesecretaris over Frank schreef: 
,,Loyaliteit met een hoofdletter L. Samen met burgemeester Roel Augusteijn mocht ik Mogelijkmaker Frank Horvers in het zonnetje zetten voor 40 dienstjaren bij de gemeente Heusden. Dankzij Frank zijn de kabinetszaken tip top in orde en is hij een ware ambassadeur voor onze gemeente.''

Frank, heel hartelijk gefeliciteerd met dit jubileum!

 
 

Koningsdag 2018 29 April 2018

Maaike en Frits hadden dit jaar ongetwijfeld de mooiste Koningsdag. De koninklijke familie vierde het feest in Groningen en Frits en Maaike stonden als verslaggevers vooraan in de persvakken.

Maar ook elders in het land was het natuurlijk feest. Luan, Ana en Lisa deden mee aan een traditionele versierde-fietsenoptocht in Loon op Zand. Ze werden op de foto gezet door verslaggevers van Loon op Zand Nieuws. Klik op 'meer lezen' voor meer foto's. En klik op de foto's voor een vergrote versie.

Mooie plaatjes van pap/opa 23 April 2018

De mensen die het 100-plus-onderzoek doen, wilden graag een paar foto's maken van pap/opa in actie. Ze gingen mee naar zijn wekelijkse kaartmiddag en maakten prachtige foto's. Klik op 'meer lezen' voor een selectie.

Mads heeft zijn diploma A 16 April 2018

Geslaagd!Mads heeft zijn eerste diploma binnen, zijn zwemdiploma A.