Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Toine en Jo down under 7 January 2019

--> -->

(thumbnail) Toine en Jo wensen iedereen gelukkig nieuwjaar vanuit de bush in Tasmanie. Ze vierden de verjaardag van Barbara, de moeder van Jo en wandelden een paar dagen in de bush. Daarna waren ze in in Hobart bij vrienden. Toine is inmiddels weer op de terugweg naar Rotterdam. Jo blijft nog een tijdje down under. Klik op het woordje 'thumbnail' om de foto van Toine en Jo te zien.

 

Familiedag 2019 precies op de geboortedag van Wiesje en Kees 7 January 2019

--> -->

(thumbnail)Hallo familieleden,

 Allereerst wil ik jullie allemaal 'n gelukkig, succesvol en gezond 2019 wensen.

En 't is weer zover; de 1ste zondag van februari willen we weer traditiegetrouw 'n reünie houden ter herinnering aan de verjaardag van ons mam, oma Wiesje. Deze keer is 't precies op de goede, datum 3 februari.

Namens ons pap, opa Piet, mag ik jullie weer allemaal uitnodigen bij hem thuis voor 'n hapje, 'n drankje en 'n hoop gezelligheid.

Iedereen is welkom zondag 3 februari van 14.00 tot 18.00 u. 

Opa kijkt er al naar uit om iedereen, groot en klein weer te zien die dag.

Lieve groetjes van opa en mij,  Ted.

Nog dit: graag even melden of je wel of niet kunt komen voor 28 januari  i.v.m de inkopen.

 

Kerst en oud en nieuw 2018-2019 2 January 2019

--> -->

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) popup De Familiekrant wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2019! We hopen dat jullie ook mooie Kerstdagen achter de rug hebben. Hier een korte terugblik van foto's die we gekregen hebben of konden achterhalen via Facebook, Instagram of andere sociale media. Klik op de woordjes 'thumbnail' om de foto's te vergroten. (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)

 

Bas ziet Abraham 13 December 2018

--> -->

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)Bas is 13 december 50 jaar geworden. Hij vierde dat bescheiden met een hightea met zijn schoonmoeder, Silvia, Tijn, Lili, Ted, Lauran en opa. Dat leverde een paar mooie plaatjes op. Klik op het woordje thumbnail om de foto's te bekijken.

 

Bijzondere gezinsvakantie 12 December 2018

--> -->

(thumbnail)Toine en Jo vieren de winter in Tasmanie, bij de moeder van Jo. Voordat ze naar Australie vertrokken, reisde Toine met zijn drie 'kinderen' (de aanhalingstekens zette hij er zelf bij) naar zijn geliefde Ierland. Aanhang en kleinkinderen bleven thuis. Ze genoten met z'n vieren van deze bijzondere vakantie. Klik op het woordje Thumbnail om de foto te zien.

 

Sint in Weert 10 December 2018

--> -->

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)(thumbnail) Ook in Weert werd ouderwets Sinterklaas gevierd, zij het pas op 8 december, toen Sint al het land uit was. Met zoals altijd weer te veel pakjes en hilarische rijmen. Iedereen kreeg van Sint een T-shirt (en Ted een handdoek) van Ampelmann, het mannetje dat in Berlijn op verkeerslichten staat. Een extra cadeautje als dank voor de hulp die ze Maaike gaven bij het starten van haar bedrijf in Duitse lessen en vertalingen. Klik op het woordje thumbnail om de foto's te bekijken.

 

Bijzonder feestje voor twee 10 December 2018

--> -->

(thumbnail)Maaike is nu precies half zo oud als pap/opa. Daarom vierden ze samen hun eigen feestje voor twee bij De Kiosk in Loon op Zand. We wandelden op ons gemakje naar De Kiosk. Daar werden we gastvrij ontvangen, Er was een mooi tafeltje bij het raam gereserveerd, het personeel was vriendelijk en behulpzaam, we hebben heerlijk gegeten, met natuurlijk een lekker wijntje erbij.

 

Sint bij de Van der Geertjes 27 November 2018

--> -->

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) 
Sint Nicolaas was nog maar nauwelijks in Nederland, toen hij zich al meldde bij Marie-Louise in Boxtel. Hij bracht een grote zak met cadeautjes voor Pepijn, Matthijs, Sterre, Teun en Liam. Klik op de woordjes 'thumbnail' om de foto's te bekijken.

 

Sinterklaas is weer in het land 19 November 2018

--> -->

(thumbnail)(thumbnail)Drie witte pietjes en een roetveegpietje verwelkomden Sinterklaas. Klik op de woordjes thumbnail om de foto's te zien. Meer Sinterklaasfoto's zijn welkom bij poelbach@planet.nl.

(thumbnail)(thumbnail)Het is jullie vast wel eens opgevallen data pap/opa Piet bijna elke zwarte piet Sjaksjoer noemt. Ook de mooie pietenpop die vroeger in de etalage zat, noemde hij zo. Weten jullie eigenlijk wel waar die naam vandaan komt? In NRC Handelsblad stond de uitleg. Met een prachtige foto van Sinterklaas en Sjaksjoer. Klik op de woordjes thumbnail om het verhaaltje te lezen en de foto te bekijken.

 

De broertjes 5 November 2018

--> -->

(thumbnail)Nagekomen foto die Marie-Louise maakte tijdens de familiereunie van ooms, tantes, neven en nichten Horvers. Een prachtig momentje tussen de broers Piet en Kees Horvers. Klik op het woordje 'thumbnail' om de foto te zien.