Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Tien jaar zonder (oma) Wiesje 4 November 2018

(thumbnail)(thumbnail)Het is alweer tien jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van mam/oma Wiesje. Voor pap/opa voelt het niet zo lang geleden, zei hij vandaag, toen we haar in kleine kring herdachten. ,,Ik weet nog precies hoe ze was, de herinneringen zijn niet vervaagd.''

De dag begon vroeg met een mooie mis in de kerk in Loon op Zand, opgeluisterd door het herenkoor. Zelfs Luan bracht - met enige moeite - het geduld op om de mis als vertegenwoordiger van de achterkleinkinderen bij te wonen. We bezochten kort het graf van oma, dat zo vol stond met bloemetjes en een herfstkrans, dat de tekst bijna niet te lezen was.

Aansluitend was er koffie met zelfgebakken cake van Marie-Louise bij opa thuis. Na een lichte lunch met mini-worstenbroodjes en belegde broodjes ging iedereen weer huiswaarts.

Klik op het woordje thumbnail om de foto's te zien, die Floor heeft gemaakt.

Trimbachjes in de Efteling 1 November 2018

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)De tweede en derde generatie Trimbachjes gingen zondag 27 oktober lekker ouderwets naar de Efteling. De eerste generatie moest helaas thuisblijven, omdat het hart van Lauran weer eens dwars lag (gelukkig niet letterlijk, maar ook zonder dat was het vervelend genoeg). 

Het was enorm druk, toch slaagden we er in Remco, Liz, Mads en Sep in de drukte tegen het lijf te lopen. Terwijl Mayke aan het werk was, genoten zij met hun abonnement van het mooie weer. Helaas vergaten we door de verrassing om een foto te maken.

Hopelijk kunnen we in het voorjaar weer met de voltallige familie op pad.
Klik op het woordje ''thumbnail' om de foto's te bekijken.

Voetjes van de vloer op honderdplus-dag 8 October 2018

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)Pap/opa was maandag op de jaarlijkse honderdplus-dag in Almere. Dit keer was Frank mee. Er werd weer een groepsfoto gemaakt van alle honderdplussers (de oudste was dit keer 109) en er was muziek. Pap/opa kon het niet laten en maakte een dansje met een van de onderzoeksters. Klik op het woordje 'thumbnail' om de foto's te zien.

Dagje Efteling 1 October 2018

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) Pap/opa, Ted en Wietje hebben hun jaarlijkse uitstapje naar de Efteling weer achter de rug. ,,We hebben een heerlijke dag gehad met prachtig weer en opa heeft genoten van alles'', schreef Ted. ,,We hebben het hele sprookjesbos weer bekeken, het spookslot en Symbolica. Veel terrasjes bezocht en als afsluiting lekker pannenkoeken gegeten. Opa zei: ,,Dat doen we volgend jaar weer!''

Marie-Louise voegde er aan toe: ,,Het was prachtig mooi weer en in de zon warm. Papa/Opa Piet heeft weer super genoten, koffie met iets lekkers erbij. Fijn op ons gemakje door het sprookjesbos gewandeld, geluncht bij de Herauten. Aan het einde van de dag pannenkoeken gegeten. Bij het verlaten van de Efteling, rond zeven uur,'' zei papa/Opa Piet: ,,Nou, tot volgend jaar.''

Klik op het woordje ''thumbnail' om de foto's  te zien. Als je eenmaal de eerste foto geopend hebt, kun je met het woordje 'next' verder kijken naar de andere foto's.

77 jaar in liefde verbonden 23 September 2018

(thumbnail)Vandaag, 23 september, is het 77 jaar geleden dat Piet (25) en Wiesje (19) elkaar het jawoord gaven. Frank stuurde de trouwfoto ter herinnering aan die dag die zoveel moois heeft voortgebracht. Klik op het woordje thumbnail om de foto te zien.