Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Nostalgisch tripje naar tropisch Friesland 6 June 2016

FamiliefotoHet (nog niet helemaal) gouden bruidspaarDe Trimbachjes namen het eerste weekend van juni een voorschotje op de gouden bruiloft van Ted en Lauran. Ze maakten een nostalgisch tripje naar Friesland, jarenlang de favoriete vakantiebestemming van de Weertenaren. Niet alleen daarom voelde het lange weekend als een echte vakantie. Dankzij de tropische temperaturen deed Beach Resort Makkum aan het IJsselmeer zijn toch behoorlijk aanstellerige naam geheel eer aan. De drie dagen waren gevuld met strand, zwemmen, bootje varen, midget golf, bowlen, het Planetarium van Eise Eisinga in Franeker en het museum van Jopie Huisman in Workum, lekker eten, drinken, veel kletsen en veel lol. Op zondag vierden ze ook nog de verjaardag van Silvia. Klik op 'meer lezen' voor meer foto's.

Miljata's Bouwlab is de Gaafste Plek van Twente 25 May 2016

Milja nadat ze heeft gehoord dat ze heeft gewonnen.Miljata's Bouwlab is woensdagmiddag tijdens een feestelijke bijeenkomst door de kinderwebsite Go-Kids Twente uitgeroepen tot de gaafste culturele plek van Twente. Er waren drie genomineerden in de categorie Kunst & Cultuur. Naast Milja's legobouwcentrum waren dat een bedrijf dat middeleeuwse feesten organiseert en een sterrenwacht.

Gefeliciteerd, Milja! Meer dan verdiend.

Toekomst Familiekrant is gegarandeerd 24 May 2016

De toekomst van de Familiekrant zit gebeiteld. Lili ontpopt zich als een waardige opvolger van haar journalisten-oom en -tante. Ze is hoofdredacteur geworden van de door haar zelf bedachte KKGDK (KinderKrant Gemaakt door Kinderen). Klik hier om de KKGDK te bekijken.

Efteling-nostalgie 22 May 2016

De vroegere hoofdingang van de EftelingGevonden op internet: Een filmpje van De Efteling in 1959 of 1960. Heerlijke nostalgie uit de tijd dat Langnek nog de spectaculairste attractie in De Efteling was. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Ze zijn weer thuis! 14 May 2016

Het avontuur is ten einde, pap/opa, Marie-Louise, Janus, Marleen, Jurgen, Pepijn en Sterre zijn weer thuis. ,,Wel raar dat het hier kouder is dan in Noorwegen'', schreef Jurgen. Het nagenieten kan beginnen!