Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Davi is geboren 17 September 2016

Davi de LangeGrote zus Vera bewondert haar broertjeNiet op de honderdste verjaardag van zijn overgrootvader (zoals we stiekem een beetje gehoopt hadden), maar daarom niet minder welkom: Op 16 september is Davi de Lange geboren. Hartelijk gefeliciteerd Lobke, Dustin, Vera, oma's Marion en Kitty, opa Frans, oma Margot, overgrootvader Piet en tantes en ooms Mayke, Mick, Remco en Raisy.

Het feest ging nog even door... 12 September 2016

Burgemeester Wim Luyendijk feliciteert de eeuwlingHet verjaardagsfeest werd maandag dunnetjes over gedaan in De Venloene. Met optredens van het Mannenkoor en het huiskoor en het onvermijdelijke bezoek van de burgemeester. Pap/opa sloot de feestelijkheden af met een lunch met de kinderen en aanhang in De Gouden Laars. En toen was het echt voorbij....

Op naar de 105!

Pap/opa Piet is nu echt honderd! 11 September 2016

De hele rommel bij elkaarMaar wel een heel gezellige rommelHij heeft het gehaald. En wat was het een mooi feest! Toen pap/opa bovenaan de trap stond en al zijn nazaten overzag, zei hij tegen Maaike: ,,Ongelooflijk, dat twee mensen zo'n rommel kunnen maken." Maar wel een heel gezellige rommel, al zeggen we het zelf. Hier zijn vast een paar foto's van zondag. Het feest gaat maandag nog verder in de Venloene. Klik op ''meer lezen'' voor meer foto's. Je kunt ook nog hier klikken voor het interview met pap/opa Piet in het Brabants Dagblad.

Ted en Lauran vijftig jaar getrouwd 4 September 2016

Het cadeau van pap/opa, broers, zussen, kinderen en petekinderenLekker eten en drinkenLekker zingenLekker zingen 2En een dansje tot slotHet eerst grote septemberfeest is achter de rug. Ted en Lauran vierden zaterdag 3 september hun gouden bruiloft met een zeer geslaagd tuinfeest in Weert. Alles was er wat een feest tot een feest maakt: Lekker eten en drinken, lekker kletsen en lekker zingen! Tot slot - toen alleen de laatste volhouders er nog waren - waagde het paar nog een dansje op 'Tanze mit mir in den Morgen'.

Piet in Rond te Toren 28 August 2016

Het stukje uit Rond de Toren over het 40-jarig huwelijkDe honderdste verjaardag van pap/opa komt steeds dichterbij. Ton Kalkers van de Loonse dorpskrant Rond de Toren heeft Piet uitgebreid geinterviewd over het bereiken van deze bijzondere mijlpaal. Kalkers vond bij het archiveren van oude exemplaren van het blad ook nog een stukje over een mijlpaal in 1981, toen Piet en Wiesje veertig jaar getrouwd waren en veertig jaar de zaak hadden. Klik op het plaatje hier links boven om het bericht uit 1981 te lezen. Klik op 'verder lezen' om het grote interview te lezen.