Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Mads is geboren

9 November 2012 | Posted in Familie uitbreiding

Mayke en Marion En eindelijk is hij er dan: Mads van Gestel, eerste zoon van Mayke en Remco, eerste kleinzoon van Marion en Frans en twaalfde achterkleinkind van pap/opa. Mads is geboren op vrijdag 9 november en hij weegt 8 pond. Hij is ter wereld gekomen via een keizersnede, maar Mayke maakt het prima. Ze belde na zijn geboorte zelf naar Marion om het nieuws te vertellen. Toevallig waren Frank en opa daar net op de koffie, dus die vielen met hun neus in de boter. In afwachting van een foto van Mads, hierbij een foto van zijn moeder en zijn oma Marion in lang vervlogen tijden.

two comments

Mayke en Remco, van harte proficiat met jullie zoontje Mads. Als je dit leest zijn jullie al weer thuis en kunnen jullie samen genieten van dit nieuwe geluk. We komen graag Mads bewonderen want ik ben heel nieuwsgierig natuurlijk. Maar dat komt later wel. Lieve groetjes voor jullie drietjes, Lauran en Ted.

Ted Trimbach, on 10-11-’12 19:40

Ha, wat geweldig toch altijd weer he. Ik dacht: gauw ven naar onze site, wie weet hebben we een foto van die nieuwe lieve schat! Helaas……………
Keiheerlijk dat alles erop en eraan zit!
Proficiat aan de hele familie: wat wordt onze club groot hé?

Jorienne Winnubst, on 11-11-’12 18:02