Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

O, die mooie Sinterklaastradities

5 December 2012 | Posted in Feest

Sinterklaasfeest in LoonMet dank aan Frank een handvol foto's van Sinterklaasfeestjes in Loon door de jaren heen, in willekeurige volgorde. Herkennen jullie iedereen nog? Klik op Meer Lezen om alle foto's te bekijken en klik op de foto's om ze te vergroten. Als je een foto vergroot hebt, kun je onderaan op next> klikken om verder te bladeren.

De pakjesbergSpelen met de cadeausKees met zijn favoriete bezigheid: Speelgoed uit elkaar halen.Kees en.. MarjanBasje tussen de cadeausMaaike had een zonnebril gekregenKasteel en poppenhuis op de tafelBas en Maaike toen ze nog de enige twee kleinkinderen warenMarion helpt Maaike met haar nieuwe fietsEen vrachtauto voor BasMaaike en Bas bij de cadeautafelTante Wietje bewondert de fiets die Maaike van Sint kreegDe cadeautafel met inmiddels al wat meer kleinkinderenDe familie rond de tafelEn weten jullie het nog? Spelen op en rond de trapMaaike leest een gedicht voor. Haar eerste vriendje John was er ook bijDe familie werd zo groot dat 1 cadeautafel niet genoeg wasAanval op de cadeausAanval 2Aanval 3Karlien blij met haar popOverbelichte Gijs en de pietenpop Trabbedoelie die nooit ontbrakSpelen met de cadeausToine leest voorSpelen met de cadeaus 2Spelen met de cadeaus 3Eruit! zei oma (of zoiets)RustmomentjeMaaike met LauraBas met helikopterBrave kindertjes op de bankKnus gezinnetjeEten!Sjors wil geen soepEh tja... Wat deze foto, gemaakt in Weert, er eigenlijk tussen doet???

three comments

Frank, ik heb echt genoten van de foto’s! Bedankt hiervoor! Haalt herinneringen op waar je anders helaas te weinig aan terug denkt. Het is vast veel werk geweest, maar zou het heel leuk vinden dit zo nu en dan te doen. Met kerst weer misschien??

Marlies, on 05-12-’12 20:30

Echt leuk die oude foto’s. Haalt inderdaad veel leuke herinneringen op. Bedankt Frank!

Gijs Horvers, (URL) on 06-12-’12 11:12

Marlies, de voorraad voor kerst ligt al klaar!

Maaike, on 06-12-’12 12:14