Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Kerstfeest vroeger en nu

19 December 2012 | Posted in Feest

Marie-Louise zag er zelf een beetje als een kerstengel uitTwee (b)engeltjes bij de Eindhovense kerstboomTerwijl de eerste actuele kerstboomfoto's weer binnendruppelen (blijf sturen!), doen we zoals beloofd een greep in de doos met oude kerstfoto's van Frank. In willekeurige volgorde. En nu maar raden welke foto wanneer is gemaakt. Klik op 'meer lezen' om alle foto's te bekijken. Klik op een foto om te vergroten. Door onder de grote foto op next> of <prev te klikken ga je naar de volgende of de vorige foto.

Eerste Kerstdag 2012 in VlijmenKerstdiner met opa VlamingsToine met zijn oude liefde BertieKerstdiner in WeertKerstdinerKerstdiner in Weert met Henk en oma TrimbachMarion geeft Marleentje de flesBasje bij de kerstboom in LoonMarie-Louise en Marleentje bij de kerstboom in LoonKees en Marleentje met kerst in LoonToine luistert een kerstdiner op met (waarschijnlijk) kerstliedjesOma met Sjorsje bij de kerstboom in Loon. Let op het stoeltje, dat komt in een andere gedaante nog een keer terug.Marion met HannekeFrank en Jorienne in kersttenue met Hanneke bij de kerstboom in VlijmenMarion heeft de kersttafel klaar in de VermeulenstraatKerstgourmet bij Marion en Frans met pa en ma van DiessenKerstfondue in Loon op ZandEn daar is het stoeltje weer! Maar nu een paar jaar later, met andere bekleding en met Hanneke erin.Mayke, misschien niet met Kerst, maar wel schattigOma met de piepkleine Gijs bij de kerstboom van Peter en Marjan in de GagarinstraatAch ach, wat was die arme Wiesje altijd moe van de kerstdrukte in de winkel en het uitgebreide koken...Zomaar een keer de kerstboom in WeertKerstdiner bij Marion en FransToine, Martha en oma bij de kerstboomOma met Hanneke en een kerstklokMarion, oma, Hanneke en JorienneOma, Hanneke, Frank en JorienneOma en Hanneke bij de kerstboomKerst in WeertKerstboom in Weert anno 2012Kerstboom in Groningen anno 2012Aan de blote benen en sandalen van Jorienne te zien is deze foto niet met kerst gemaakt. Maar de ondeugende blik van Frank hadden we niet willen missen.

four comments

De baby op foto 20 is waarschijnlijk ik, bij mijn ouders aan de Gagarinstraat 13.

Gijs Horvers, (URL) on 19-12-’12 19:51

Ik denk dat ‘t Job is omdat die pas 28 nov. is geboren, dus nog heel klein. Maar jij was natuurlijk ook heel klein als 7maands-kindje, Gijs.Herken jij ‘t interieur van jullie thuis? Maar wat leuk deze foto’s terug te zien. Frank en Maaike bedankt voor jullie inzet. En wij wensen iedereen dit leest mooie kerstdagen en ‘n gelukkig 2013 ! Groetjes, Lauran en Ted.

Ted Trimbach, on 19-12-’12 20:50

Nu je het zegt, Gijs, ik weet nog dat de tafel zo stond in de Gagarinstraat. En ik herken dat bekkie ook wel een beetje.

Maaike, on 19-12-’12 21:22

Wow, echt heel leuk deze foto´s, super dat jullie dat hebben gedaan!

Martha, on 19-12-’12 23:58