Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Terug in de lucht

16 October 2011 | Posted in Nieuws

Eindelijk is er dan weer een familiekrant op internet. Pim vond dat het nu wel lang genoeg geduurd had en zette in een weekend dit weblog in elkaar. Het is nog niet compleet, we moeten onze weg er nog een beetje in vinden, maar we zijn er weer! 

Hoe dat allemaal zo gekomen is...

Dat is een ingewikkeld verhaal. In elk geval zou er iets technisch veranderen bij web-log. De websites die daarbij aangesloten waren, zouden 48 uur uit de lucht zijn en daarna zouden we er gewoon weer mee kunnen werken. Dat was op 23 augustus...

De weblog-site is inmiddels weer in de lucht, maar zonder foto's en de lay out is verdwenen. We gaan hem dus leeghalen en zoveel mogelijk informatie hierin zetten.

In de tussentijd gaan we hier vrolijk verder waar we geëindigd zijn. Jullie kunnen de foto’s van het feest van opa die Pim gemaakt heeft bewonderen via deze link: Album Pim. Je kunt ze bij hem nabestellen. Zijn mailadres is: info@pimhorvers.nl. De kalender is inmiddels besteld. De kalenderfoto's zijn te bekijken via deze link: Kalenderfoto's en ook afzonderlijk na te bestellen bij info@pimhorvers.nl. De foto's die Frits en ik die dag gemaakt hebben kun je zien via deze link: Album Opa Piet 95. Als je op een foto klikt, zie je de grotere versie. Als je op de knop 'acties' klikt, kies je de onderste regel 'downloaden'. Je kunt de foto zo op je eigen computer bewaren en eventueel laten afdrukken.

Oproep aan iedereen die die dag foto's heeft gemaakt: Mail ze naar poelbach@planet.nl of voeg ze zelf toe aan het Album Opa Piet 95. Als je daarbij om een gmail-adres wordt gevraagd, kun je opapiet95@gmail.com gebruiken, met als wachtwoord omawiesje. Als je zelf een gmail-adres hebt, kun je dat ook gebruiken.

five comments

Mooi eerste echte bericht Maaike..

Pim, (URL) on 17-10-’11 11:00

Hoera !!! We zijn er weer! Ik heb de site echt gemist. Pim en Maaike bedankt voor jullie inzet.Hopelijk gaan we weer veel leuke berichtjes op deze site krijgen. Grtjes. Ted.

Ted, on 27-10-’11 23:21

Goed bezig jongens. Leuk voor iedereen dat er een vernieuwde site is. Pim en Maaike bedankt en ik heb al laten weten mee te willen helpen met terugplaatsen of zo. Laat maar weten. Groetjes,
Frank

Frank Horvers, on 31-10-’11 22:10

Hoihoi Allemaal,Maaike en Pim super leuk dat jullie die krant weer aan de praat heben gekregen!!!Gek genoeg miste ik de krant.Nu maar hopen dat het niet weer gebeurd.Liefs Tante Wietje

Marie-Louise of Wietje, on 03-11-’11 17:12

Ziet er goed uit en fijn om de familie weer te kunnen lezen!

Snors, (URL) on 13-11-’11 20:35