Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Winnaars en verliezers in Eindhoven

28 November 2011 | Posted in Feest

Negentig jaar verschilNegentig jaar leeftijdsverschil, maar Opa Piet en Lili zijn de beste maatjes. Ze waren zondag op het verjaardagsfeestje van Maaike, dat ze dit jaar in Eindhoven vierde. De avond ervoor had ze van Tijn en Bas een kaartje gekregen voor de voetbalwedstrijd PSV-FC Groningen. Hoe dat afliep zie je als je op 'Meer lezen' klikt. Klik op de foto's voor een grotere versie.

KampioentjeGemengde gevoelens na de wedstrijd Voor Tijn was het zaterdag dubbel feest. 's Ochtends was hij met zijn eigen elftal DBS F5 met 5-0 kampioen geworden (op de foto laat hij zijn kampioensshirt aan opa Piet zien. Er hoorden ook nog een persoonlijke beker en een medaille bij) en 's avonds zag hij met Bas, Frits en Maaike in het stadion hoe PSV FC Groningen afdroogde met maar liefst 6-1.

two comments

Lof voor de webredactie die dit nieuws over een voetbaldrama in Eindhoven unverfroren brengt! Wat een deceptie voor de stad waar ‘niets boven gaat’. Maar wat een feest voor Lili, Tijn en vader Bas. Ik had onze zeer gewaardeerde webredacteur een mooier verjaardagscadeau toegewenst. Nogmaals gefeliciteerd Maaike.  

Frank Horvers, on 29-11-’11 22:09

Maaike nog gefeliciteerd en het heeft onze trots weer goed gedaan even tegen jullie te voetballen :)

Pim, (URL) on 29-11-’11 22:24