Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Groeten uit Nepal

12 November 2017 | Posted in Nieuws

Pim en Samjhana zijn weer thuisPim en Samjhana zijn weer een periode in Nepal om de bevolking te helpen met onderwijsmateriaal, kleding en het bouwen van kassen om groenten te verbouwen. Soms krijgen ze bezoek van Nederlandse vrijwilligers die een paar weken komen helpen bij hun werk. Pim stuurde wat actuele foto's uit Nepal. Klik op 'meer lezen' om ze allemaal te bekijken.

De kleurrijke Micro Care Nepal-kalender 2018 is ook weer uit. Peter heeft speciaal voor de familie 25 exemplaren in voorraad. Hij is nog niet uitverkocht. Je kunt de kalender bij hem reserveren en het geld (15 euro) rechtstreeks overmaken naar Stichting Micro Care Nepal. Meer informatie bij peterhorvers@gmail.com.

Samjhana deelt schoolmateriaal uit.Kinderen met schoolmateriaal van Micro Care NepalPim, vrijwilliger Gert en Nepalese vrienden in een tempel.Samjhana met zusje of vriendin?Samjhana in de bergen

One comment

Bedankt voor het delen van dit bericht en we maken het weer goed in Nepal. Terug van de eerste 2 tochten van een maand naar afgelegen gebied. 

De kalenders zijn besteld maar er zijn 25 stuks voor de losse verkoop. Bestellen kan nog via de site: http://www.microcarenepal.org/nl/kalenders-2018/

Maar Peter heeft de kalenders in beheer voor verzending dus direct een berichtje aan hem is nog sneller.

Een fijne winter aan iedereen met de gezelligheid van Sint en Kerst. Aankomend jaar zijn wij ook in de winter in NL en kan Samjhana de winterse taferelen voor het eerst beleven. 

Groeten, Pim en Samjhana

Pim Horvers, (URL) on 04-12-’17 04:49