Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Geslaagde familiedag

12 February 2012 | Posted in Feest

Opa Piet tussen de jongste generatieEr waren dikke buiken, er was een kleine baby, er waren peuters, kleuters en het stoere oudste achterkleinkind. Helaas waren er ook een paar zieken die thuis moesten blijven, waren er harde werkers die aan de slag moesten en mensen die andere verplichtingen hadden. Maar de derde familiedag ter herinnering aan mam/oma Wiesje was weer gezellig, lekker druk en precies zoals zij het graag zag.

De meeste foto's die julllie hier zien, zijn gemaakt door Sjors en Maaike. Maar Frank heeft veel prachtige foto's gemaakt. Klik hier om ze allemaal te bekijken. Pap/opa kreeg de derde editie van het Familiejaarboek. Klik hier om er doorheen te bladeren. Opa Peter met kleinzoon LuanLekker stukske appeltaartopa overziet het hele spulSalim legt Frits uit waarom slagbal de coolste sport aller tijden isPap/opa en Fernando bekijken samen het Familiejaarboek 2010-2011OverzichtBroer en zus in gesprek

One comment

Jammer dat we het alweer moesten missen.
Dit keer waren we wel thuis maar te ziek en te besmettelijk om anderen in gevaar te brengen. Hopelijk komen er betere tijden aan en zijn we er volgend jaar wel bij!

bas, silvia, tijn & lili, on 12-02-’12 23:20