Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Koningsdag 2018

29 April 2018 | Posted in Feest

Maaike en Frits hadden dit jaar ongetwijfeld de mooiste Koningsdag. De koninklijke familie vierde het feest in Groningen en Frits en Maaike stonden als verslaggevers vooraan in de persvakken.

Maar ook elders in het land was het natuurlijk feest. Luan, Ana en Lisa deden mee aan een traditionele versierde-fietsenoptocht in Loon op Zand. Ze werden op de foto gezet door verslaggevers van Loon op Zand Nieuws. Klik op 'meer lezen' voor meer foto's. En klik op de foto's voor een vergrote versie.

De mevrouw in lange lichtbeige jas op de achtergrond is Hanne van Aart. Ze is de nieuwe burgemeester van Loon op Zand en met haar 33 jaar de jongste burgemeester van Nederland. Sinds deze Koningsdag is ze ook de stoerste burgemeester.

Ze was onderweg om het startsein te geven voor de fietsenoptocht, toen een verkeersregelaar op de Kasteellaan voor haar ogen onwel werd. Ze begon onmiddellijk met reanimeren tot ambulancepersoneel het van haar overnam.

Daarna trok ze haar chique kleding recht en ging ze alsnog naar het feest op het pleintje voor het kasteel. Klik hier om het verhaal in Brabants Dagblad te lezen.

AnaDaar gaan ze! Vlnr Luan, Lisa (met een steuntje in de rug van Marlies) en AnaPeter en Marlies in optocht lopend achter de kinderen aan

One comment

Wat leuk die foto’s van de versierde fietsenoptocht. Zij roepen herinneringen bij mij op aan onze prachtige versierde fietsen op vele koninginnendagen. Die met veel liefde steeds door ons pap en opa Vlamings werden versierd. Nostalgie.

Ted, on 29-04-’18 22:34