Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Terugblik op drie dolle dagen

23 February 2012 | Posted in Feest

Rogstaekers bezoeken TheebuikOma Wietje met SterreDe drie dolle dagen zijn weer achter de rug. In Oeteldonk gingen de grote en kleine Van der Geertjes met elkaar op pad. Shrek en zijn vrouw namen het met hun groep BOT niet zo nauw. Ze trokken mee in optochten van verschillende Brabantse dorpen. In Udenhout wonnen ze de eerste prijs. Foto's en andere uitslagen volgen. Lili was een bloemenmeisje in Lampegat. Tijn won de eerste prijs op de carnavalsmiddag in Meerhoven met zijn duivelsoutfit. En dat kleine schattige meisje op die foto uit de jaren zeventig zwierde en zwaaide weer drie dagen met mama Ted door de Rogstaekersstad. Klik op de foto's voor een grotere versie en op 'Meer lezen' voor meer foto's en een verslagje van Marie-Louise.

Dirk Jan en MatthijsJurgen, Marleen en Sterre in OeteldonkKarlien, Matthijs en Jurgen (met Sterre op de rug) Pepijn en Jurgen in de OrangerieMarie-Louise en Pepijn op de rode loperPepijn is wel toe aan een frikandelletje"De van der Geertjes waren zaterdag helemaal in vol ornaat om 10 uur in s’Hertogenbosch", schrijft Marie-Louise, "daar voor de kleintjes de intocht van de jeugdprins was. Er trekt dan een stoet door de stad, dat heet Oliebollenfantengeloop, naar de Orangerie, waar de jeugdprins aankomt en er echt leuk feest gevierd wordt.
Pepijn, Matthijs en Sterre vonden het heel erg leuk!!!! Je kunt er maar niet vroeg genoeg mee beginnen, maar na 3 uur was het wel genoeg geweest en zijn we naar huis gegaan. Zeker weten volgend jaar weer. Ik zelf heb ook heerlijk met onze Bossche club Carnaval gevierd, super genoten."
Job had ´s avonds net zoveel afschminkwerk als Mayke Rarara wie is dit Shrek-paartje? Tante Marion en Oom Frank met Maaike en Basje (op de schouders van Frank) Bloemenkoningin Lili is er klaar voor

two comments

Volgens mij wonen die GROENE GRIEZELS op URSA MINOR. Ik wens hun veel succes met de optochten en unne gooie vastelaovund !!!

Ted, on 18-02-’12 22:45

Sorry, ik bedoelde Ursa Major in Loon op Zand. Heb me in de straatmnaam vergist,maar de GROENTJES heb ik wel herkend.

Ted, on 18-02-’12 22:51