Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Maaike is nu echt juf

4 June 2018 | Posted in Nieuws

Maaike is maandag 4 juni geslaagd voor de lerarenopleiding Duits. De officiele diploma-uitreiking volgt pas op 13 juli, maar Frits had er al een echt eindexamenfeest van gemaakt. Compleet met tas en vlag.

Voorlopig blijf ik nog gewoon journalist en daarnaast ga ik op freelance-basis cursussen en bijlessen geven, examinator zijn (bij NTI in Leiden), vervangen, Duits-Nederlands vertalen, meeschrijven aan lesmethodes en wat er nog meer op mijn pad komt. Maar eerst vakantie! Die begint volgende week met het afstudeercadeau dat ik mezelf gegeven heb: Vijf dagen Berlijn! Groetjes, Maaike

two comments

Onze Horvers-websiteverslaggever heeft zichzelf deze keer eens in ‘t zonnetje gezet. Maar dat mag ook, want ze heeft er keihard voor gewerkt de afgelopen jaren en wij zijn super trots op onze dochter. Proficiat en ga lekker genieten van je vakantie.xxx pap en mam.

Ted, on 04-06-’18 22:25

Maaike wat ontzettend fantastisch,van HARTE GEFELICITEERD!!!!! Wat je allemaal kunt bereiken,met heel hard werken, ben maar heel trots op je zelf.
Je hebt het alweer aardig ingevuld,zorg dat je je zelf niet voorbij holt. Nogmaals super goed gedaan, geniet er maar van.
Liefs en groetjes voor julie beide,van ons beide.
Ook Mama Ted en Papa Lauran van harte gefeliciteerd met jullie knappe dochter.

tante wietje, on 18-06-’18 21:50