Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Storing familiesite (update)

19 July 2018 | Posted in Nieuws

Zoals jullie gemerkt hebben, zit er al een tijdje een storing in de website. Dat gold in eerste instantie alleen voor de reacties, later gaven de foto's ook storingen. Daarom wilde ik eerst maar eens een dag slecht weer afwachten en er dan voor gaan zitten om het uit te zoeken. Maar - hoera hoera - het wordt maar geen slecht weer!

Na contact met onze webmaster Pim zijn de reacties weer hersteld. Maar de foto's doen het nog steeds niet goed. Als jullie op het woordje ''thumbnail'' klikken, zien jullie de foto's bij de berichten over Sep en Frans. Maar dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Ik houd jullie op de hoogte.

two comments

Hoi, de site is weer hersteld. Dank aan onze webmaster die ondanks de warmte zich toch over dit euvel heeft gebogen. Alleen de foto’s moeten nog wel via “thumbnail” maar dat zal ook nog wel goed komen, hoop ik.

Ted, on 27-07-’18 17:56

Voor alle duidelijkheid: Pim is dus de webmaster. Hij dacht dat hij het niet kon oplossen, had ook problemen met zijn eigen websites. Maar het is blijkbaar toch gelukt met de reacties. Hulde! De foto’s werken helaas nog niet, maar dat wordt vast ook opgelost.

Maaike, on 31-07-’18 20:04