Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Naar de Efteling

1 August 2012 | Posted in Vakantie/uitstapjes

Lekker aan de warme wafelsPap/opa, Ted en Marie-Louise hebben sinds vorig jaar een traditie: Met z'n drietjes naar De Efteling. "Het was super", schrijft Marie-Louise. Klik op 'meer lezen' voor haar verslagje en meer foto's. Klik op de foto's voor een vergroting. Je kunt dan ook met de pijltjes en de woorden >next en <prev onderaan de foto's verder 'bladeren'.

"Opa heeft zo genoten en allemaal dingen gedaan, die Opa maar Ted en ik nog niet gezien of gedaan hadden. We hebben heerlijk koffie gedronken met warme wafels met slagroom, heerlijk gewandeld door het sprookjesbos, de show van Raveleyn, met de bootjes gevaren, lekker frietjes gegeten, daarna de prachtige watershow. Daarna naar huis. Het was intussen acht uur geweest." 

De rolstoel was weer mee voor de zekerheid. Hij werd dit keer wat meer dan de vorige keer gebruikt voor het doel waarvoor hij gehuurd was, maar diende weer vooral als luxe draagstoel voor de rugzakken. De foto's spreken voor zich. Op de tribune bij de show van RaveleijnDe rugzak laat zich gewillig voortduwen Marie-Louise en haar grote vriend Kleine BoodschapPas op, pap, dat je niet uit het bootje valt!

No comments