Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Lili is weer thuis!

24 August 2012 | Posted in Nieuws

Lili is weer thuis!Lili had donderdagnacht een rustige laatste nacht in het ziekenhuis. Na wat opstartprobleempjes lijkt ze alweer behoorlijk opgeknapt. Ze heeft vandaag (vrijdag 24 augustus) meer gegeten dan in de afgelopen twee weken en ze is blij om straks weer gewoon in haar eigen bedje te kunnen slapen. De komende week zal ze nog nodig hebben om weer aan te sterken en per dag kijken we wat ze aankan. 

Allemaal bedankt voor alle steun en hulp de afgelopen weken en tot gauw!

Bas, Silvia, Tijn en Lili

three comments

Welkom thuis, Lili!!! Bas ,Silvia en Tijn, heerlijk dat jullie nu weer met 4tjes thuis zijn. Liefs oma Ted.

Ted Trimbach, on 24-08-’12 22:39

Hiep hiep hiep Hoera voor Lili,nu meiske, dat heb je weer gehad.Nu flink aansterken.Wat zal jij blij zijn met je eigen bedje.En papa en Mama blij dat het weer zo goed gaat met jou.
Lieve Bas en Silvia wat fijn voor het hele gezinnetje dat er weer rust komt,en spanning weg is.Ben benieuwd wat voor virus het geweest is.Geniet van het samen zijn.
Liefs Tante Wietje

tante wietje, on 25-08-’12 18:10

Haaaa, hoera! Dat is mooi nieuws! Lieve Lili, wat moet dat heerlijk zijn hé lekker in jouw eigenste bedje slapen en heerijk terug bij papa en mama en tijn. Geniet er maar lekker van. En Bas en Silvia: geniet en ik wens jullie toe dat de rust weer terug keert en er vertrouwen is in de toekomst!
dikke kus Jorienne

Jorienne Winnubst, on 26-08-’12 12:52