Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Toine en Jo down under 7 January 2019

(thumbnail) Toine en Jo wensen iedereen gelukkig nieuwjaar vanuit de bush in Tasmanie. Ze vierden de verjaardag van Barbara, de moeder van Jo en wandelden een paar dagen in de bush. Daarna waren ze in in Hobart bij vrienden. Toine is inmiddels weer op de terugweg naar Rotterdam. Jo blijft nog een tijdje down under. Klik op het woordje 'thumbnail' om de foto van Toine en Jo te zien.

Familiedag 2019 precies op de geboortedag van Wiesje en Kees 7 January 2019

(thumbnail)Hallo familieleden,

 Allereerst wil ik jullie allemaal 'n gelukkig, succesvol en gezond 2019 wensen.

En 't is weer zover; de 1ste zondag van februari willen we weer traditiegetrouw 'n reünie houden ter herinnering aan de verjaardag van ons mam, oma Wiesje. Deze keer is 't precies op de goede, datum 3 februari.

Namens ons pap, opa Piet, mag ik jullie weer allemaal uitnodigen bij hem thuis voor 'n hapje, 'n drankje en 'n hoop gezelligheid.

Iedereen is welkom zondag 3 februari van 14.00 tot 18.00 u. 

Opa kijkt er al naar uit om iedereen, groot en klein weer te zien die dag.

Lieve groetjes van opa en mij,  Ted.

Nog dit: graag even melden of je wel of niet kunt komen voor 28 januari  i.v.m de inkopen.

Kerst en oud en nieuw 2018-2019 2 January 2019

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) popup De Familiekrant wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2019! We hopen dat jullie ook mooie Kerstdagen achter de rug hebben. Hier een korte terugblik van foto's die we gekregen hebben of konden achterhalen via Facebook, Instagram of andere sociale media. Klik op de woordjes 'thumbnail' om de foto's te vergroten. (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)

Bas ziet Abraham 13 December 2018

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)Bas is 13 december 50 jaar geworden. Hij vierde dat bescheiden met een hightea met zijn schoonmoeder, Silvia, Tijn, Lili, Ted, Lauran en opa. Dat leverde een paar mooie plaatjes op. Klik op het woordje thumbnail om de foto's te bekijken.

Bijzondere gezinsvakantie 12 December 2018

(thumbnail)Toine en Jo vieren de winter in Tasmanie, bij de moeder van Jo. Voordat ze naar Australie vertrokken, reisde Toine met zijn drie 'kinderen' (de aanhalingstekens zette hij er zelf bij) naar zijn geliefde Ierland. Aanhang en kleinkinderen bleven thuis. Ze genoten met z'n vieren van deze bijzondere vakantie. Klik op het woordje Thumbnail om de foto te zien.