Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Sint in Weert 10 December 2018

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail)(thumbnail) Ook in Weert werd ouderwets Sinterklaas gevierd, zij het pas op 8 december, toen Sint al het land uit was. Met zoals altijd weer te veel pakjes en hilarische rijmen. Iedereen kreeg van Sint een T-shirt (en Ted een handdoek) van Ampelmann, het mannetje dat in Berlijn op verkeerslichten staat. Een extra cadeautje als dank voor de hulp die ze Maaike gaven bij het starten van haar bedrijf in Duitse lessen en vertalingen. Klik op het woordje thumbnail om de foto's te bekijken.

Bijzonder feestje voor twee 10 December 2018

(thumbnail)Maaike is nu precies half zo oud als pap/opa. Daarom vierden ze samen hun eigen feestje voor twee bij De Kiosk in Loon op Zand. We wandelden op ons gemakje naar De Kiosk. Daar werden we gastvrij ontvangen, Er was een mooi tafeltje bij het raam gereserveerd, het personeel was vriendelijk en behulpzaam, we hebben heerlijk gegeten, met natuurlijk een lekker wijntje erbij.

Sint bij de Van der Geertjes 27 November 2018

(thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) (thumbnail) 
Sint Nicolaas was nog maar nauwelijks in Nederland, toen hij zich al meldde bij Marie-Louise in Boxtel. Hij bracht een grote zak met cadeautjes voor Pepijn, Matthijs, Sterre, Teun en Liam. Klik op de woordjes 'thumbnail' om de foto's te bekijken.

Sinterklaas is weer in het land 19 November 2018

(thumbnail)(thumbnail)Drie witte pietjes en een roetveegpietje verwelkomden Sinterklaas. Klik op de woordjes thumbnail om de foto's te zien. Meer Sinterklaasfoto's zijn welkom bij poelbach@planet.nl.

(thumbnail)(thumbnail)Het is jullie vast wel eens opgevallen data pap/opa Piet bijna elke zwarte piet Sjaksjoer noemt. Ook de mooie pietenpop die vroeger in de etalage zat, noemde hij zo. Weten jullie eigenlijk wel waar die naam vandaan komt? In NRC Handelsblad stond de uitleg. Met een prachtige foto van Sinterklaas en Sjaksjoer. Klik op de woordjes thumbnail om het verhaaltje te lezen en de foto te bekijken.

De broertjes 5 November 2018

(thumbnail)Nagekomen foto die Marie-Louise maakte tijdens de familiereunie van ooms, tantes, neven en nichten Horvers. Een prachtig momentje tussen de broers Piet en Kees Horvers. Klik op het woordje 'thumbnail' om de foto te zien.