Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Het jongste pietje heeft de boot gemist 6 December 2017

Het jongste pietje had de boot gemistSinterklaas en het jongste pietje hadden samen de boot gemist. Daardoor hadden ze op 6 december nog even tijd om bij de bewoners van de Archipel Zorggroep in Eindhoven langs te gaan, op de locatie waar Bas werkt. De bewoners wilden het allerschattigste pietje allemaal een handje geven en met haar op de foto. Klik op 'meer lezen' voor meer foto's.

Sint en ... inderdaad ... Piet 5 December 2017

Sint en PietSint Nicolaas ging uiteraard het huisje van De Venloene niet voorbij. Aangezien hij dol is op pieten, kon hij het niet laten om de ongetwijfeld oudste Piet even de hand te schuddden.

Pakjesavond in Boxtel 30 November 2017

De Van der Geertjes hebben hun eerste pakjesavond al achter de rug. Piet zette met veel gebons de zak met cadeautjes voor de deur van oma Wietje. Oma las eerst een brief van Sint voor en daarna mocht iedereen om de beurt een cadeau uitpakken.

,,Dat was moeilijk, schreef Wietje'', ,,wachten op elkaar. ..Maar allemaal waren ze tevreden. Het was een super dag, wij hebben genoten. En die blije gezichtjes, dat is toch het mooiste wat Oma kan overkomen.'' Klik op 'meer lezen' voor meer foto's.

Piet Ted in actie 28 November 2017

Piet zwaait vervaarlijk met de roeSinterklaas bezocht de Zonnebloem in Weert en nam drie pietjes mee. De Zonnebloem-mensen hebben meer verstand van mensen helpen dan van fotograferen (en dat is maar goed ook), maar met een beetje moeite kunnen jullie het middelste pietje herkennen.Muzikale pietjes

Maaike ziet Sarah 26 November 2017

Proosten op de tweede helftTrots op elkaarMaaike werd vijftig. Ze vierde dat met een etentje met familie en naaste vrienden en aansluitend een groot feest. Pap/opa was eregast bij het etentje. Want het is zeer inspirerend aan de tweede helft van je leven te beginnen, met iemand naast je die aan de derde helft is begonnen. Frank en Jorienne waren zo lief hem naar Groningen te brengen en schoven natuurlijk ook aan. Maaike en opa hebben afgesproken dat ze volgend jaar samen een feest geven. Dan is ze namelijk precies de helft zo oud als opa.