Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Mads heeft zijn diploma A 16 April 2018

Geslaagd!Mads heeft zijn eerste diploma binnen, zijn zwemdiploma A.

Kom eten bij Samjhana en Pim voor het goede doel 9 April 2018

Pim en Samjhana komen binnenkort weer een periode naar Nederland om familie en vrienden te zien en geld in te zamelen voor hun stichting Micro-Care Nepal. Jullie kunnen aanschuiven voor een van de twee Nepalese 5-gangen diners, gekookt door topkok Samjhana. De diners worden gehouden op 27 mei (Tilburg) en 3 juni (Amsterdam) en gaan vergezeld van een presentatie over de projecten van Micro-Care Nepal. Deelname kost 50 euro per persoon en uiteraard gaat de volledige opbrengst naar de stichting. Klik op de foto voor meer informatie over de diners of kijk op www.microcarenepal.org voor informatie over de stichting. Klik op 'Meer lezen' voor meer activiteiten van Pim.

Gijs aan de bak in de Autismeweek 30 March 2018

Gijs in HarlingenVoor Gijs begint de drukste week van het jaar. In het kader van de Autismeweek (van 31 maart t/m 7 april) reist hij het halve land door om te vertellen over autisme. Hij begon zijn tour bij de Maritieme Academie in Harlingen. Het thema is dit jaar 'Luisteren naar Autisme'.

Het wordt een... 30 March 2018

Het wordt een broertje!Mads en Liz maakten afgelopen week bekend wat het geslacht is van de baby die hun moeder verwacht. Zoals gebruikelijk deden ze dat met een veelzeggende foto.

Herkomst van de naam Horvers 4 March 2018

Kaart van aantal mensen met achternaam Horvers in 2007Frank heeft Erik Gelevert van heemkundekring Loon op ‘t Sandt en historicus Lauran Toorians gevraagd of zij informatie konden vinden over de herkomst van de familienaam Horvers. Hij kreeg een uitgebreid document met informatie, al geven ze geen definitief uitsluitsel over de herkomst. 

Ze begonnen hun zoektocht op de online Familienamenbank. Daar kun je zien hoe vaak een naam in 2007 in Nederland voorkwam. Wel redelijk gedateerde informatie dus, maar toch leuk om zelf te zoeken, ook als je niet Horvers heet. Klik op de onderstreepte tekst om bij de Familienamenbank te komen.

Klik op ''Meer lezen'' om de bevindingen van Toorians te lezen.