Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Samen 120 jaar 26 February 2018

Frank en Jorienne zijn nog even samen zestig. Dat vierden ze met een groot feest in De IJzeren Man in Den Bosch. Noor en Lot zongen een speciaal geschreven liedje voor hun jarige opa en oma. Er is een mooi filmpje van gemaakt. Klik hier voor het filmpje en vul het bekende paswoord 'omawiesje' in om het te bekijken. Met geluid aan natuurlijk!

Vastenavond is losgebarsten 11 February 2018

Vastenavond is losgebarsten. Vier van de drie Lampegatters en de Groningers kwamen daarom naar de optocht in Weert. Het hele gezin van Frank en Jorienne verzamelde zich in Oeteldonk om de prins in te halen. Mayke en haar gezin hielden een ware kostuumparade. Peter was een Einzelganger tegen wil en dank en Lisa liet op de dansvloer zien dat ze de Cubaanse passie voor muziek geerfd heeft. Lisa danst

Het was weer feest bij pap/opa Piet 6 February 2018

Proost op ons mamNatuurlijk is het verdrietig dat we de verjaardag van mam/oma Wiesje niet meer met haar kunnen vieren. Maar wat is het mooi dat we ook dit jaar op haar geboortedag weer een kleine familiereunie hadden. Helaas deed de griepepidemie van zich spreken, waardoor veel mensen verstek moesten laten gaan. ,,Maar oma kijkt daarboven toch tevreden toe'', zei opa.

Hij kreeg het negende familiejaarboek. Helaas lukt het op dit moment technisch niet om hier een linkje te maken naar het boek. Maar we hebben wel veel foto's van de familiedag. Klik op 'meer lezen' voor meer foto's en klik op de foto's om te vergroten.

Dames op wintersport 28 January 2018

Lobke, Raisy en Marion in de skiliftMarion, Kitty, Lobke en Raisy zijn op wintersport. Lobke staat voor het eerst sinds vijf jaar weer op de ski's. Wel een beetje spannend dus.

Nagenieten van Kerst en Oud en Nieuw 18 January 2018

Kerst in EindhovenKerst bij LeonardKerst en Oud en Nieuw zijn al weer even voorbij, maar uw anders zo trouwe Familiekrantredactie was in de kerstvakantie elders. Daarom genieten we nu nog even na van de feestdagen met foto's uit Loon op Zand, Boxtel, Eindhoven, Enschede, Santiago de Chile en Antarctica. Klik op ''Meer lezen'' voor meer foto's. Klik op de foto om te vergroten.