Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Dubbel verjaardagsfeest 22 June 2013

Oma met alle kleinkinderenMarie-Louise en kleinzoon Matthijs vierden op 5 mei samen hun verjaardagen. Matthijs werd 3 jaar en 'Oma Moeke' werd 68. Klik op 'meer lezen' voor meer foto's van het feest.

Groeten uit.. Spanje 22 June 2013

In de koetsMaaike en Frits trokken dit jaar tijdens hun vakantie langs de mooiste Spaanse steden. Valencia, Granada, Sevilla en Madrid. In Sevilla vierden ze hun 20-jarige verkering met een romantisch koetstochtje.

Heb je zelf ook foto's van zomer- en/of vakantie-activiteiten? Mail ze naar poelbach@planet.nl en ze krijgen een plekje op de familiesite.

Echte koekenbakkers 21 June 2013

De knapkoekbakkersBehalve vlaai heeft Limburg nog een lekkere specialiteit: Knapkoeken. Tijn en Lili weten nu hoe je ze moet bakken. Ze waren met oma Ted en opa Lauran bij openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind en kregen daar les van een professionele knapkoekbakker. Lili snijdt de vormpjesTijn bestrooit de koeken met suiker

Wie heeft nog meer foto's van zomer- en of vakantie-activiteiten? Mail ze naar poelbach@planet.nl en ze krijgen een plekje op de familiesite.

Opkes kijken 21 June 2013

Mads ging met zijn ouders en tante Lobke naar de Apenheul, "opkes kijken." Uiteraard is hier de prijsvraag: Wie is het schattigste opke op de foto?

Wie heeft nog meer foto's van zomer- en of vakantie-activiteiten? Mail ze naar poelbach@planet.nl en ze krijgen een plekje op de familiesite.

Mads geknipt door Opa Pietje de Kapper 20 May 2013

Opa neemt Mads onderhanden (1)Mads heeft zich aangesloten bij een mooie lange traditie. Hij kreeg zijn eerste haarknipbeurt van Opa Piet. Opa vond het leuk om te doen, maar Mads vond het wel een beetje spannend, zei Mayke. Opa neemt Mads onderhanden