Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Het verjaardagsfeest van Wiesje 3 Februari 2013

Marion en papHet zit er weer op, de 91ste verjaardag van Wiesje. Er waren enkele (voor de meesten) nieuwe gezichten. Zoals Ted en Angelique van Emmerik, achternichtjes van mam/oma (hun oma was een tante van onze Wiesje). Ze kwamen spontaan even langs voor de verjaardag van Wiesje en werden totaal overvallen door deze familiedag. Maar ze vonden het wel gezellig, dus ze schoven meteen aan. Tyric, de zoon van Saki, was er voor de eerste keer. En ook Mads beleefde zijn eerste familiefeest. Klik op 'Meer lezen' voor een aantal foto's van deze dag. En klik op de foto's voor een vergroting. Je kunt verder bladeren door onder de vergrote foto op next> te klikken.

Winterpret 16 Januari 2013

Luuk met een vriendinnetje in de sneeuw in EnschedeEmma en Salim in de besneeuwde Loonse en Drunense duinenSneeuw betekende onder anderen voor Luuk en zijn vriendinnetje Annemijn en voor Salim en Emma heel veel pret. Vanuit Groningen werd er in eerste instantie met jaloerse blik naar gekeken. Daar was nog niet 1 vlokje gevallen, terwijl alles onder en ten oosten van Zwolle al dik in de sneeuw zat. Maar inmiddels ligt daar ook een flink pak. Wouter probeerde het ijs uit op de Rottemeren bij Schiedam. Niet op schaatsen, maar op klompen dit keer.

Salim heeft de geel-groene band 12 Januari 2013

Salim met geel-groene bandSalim heeft de geel-groene band gehaald bij taekwondo. Trotse mamma Laura zette de foto meteen op facebook en daar heeft de familiekrant gauw een kopietje van getrokken.

Familiedag voor Wiesje 4 Januari 2013

Mam/oma in MadurodamHallo allemaal,
Namens ons Pap, opa Piet, wil ik iedereen uitnodigen voor 'n gezellige familiebijeenkomst op 3 februari a.s. Mooi op de verjaardag van oma Wiesje. Vanaf 12 uur is iedereen welkom tot 18 uur. Hopelijk komen jullie allemaal en kunnen we weer eens gezellig bijpraten. Voor koffie, gebak, hapjes en drankjes wordt gezorgd, maar dan moeten jullie wel even doorgeven of je wel of niet komt.  Stuur maar 'n mailtje naar mij,  graag voor 27 Januari. ted.trimbach@tele2.nl.

Hartelijke groetjes en hopelijk tot 3 Februari,  Ted.

Noor voor het eerst in de Efteling 26 December 2012

Noor in Carnaval FestivalNoor heeft haar eerste bezoek aan de Efteling gebracht. Ze was het weekend voor kerst met haar ouders, ooms, tante en opa en oma in de Winterefteling. Ze keek haar ogen uit.