Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Gijs heeft handen vol aan autismeweek 5 April 2013

Gijs vorig jaar op een stand auticommHet was deze week (30 maart t/m 6 april) Nationale Autismeweek en dat betekende dat Gijs het razend druk had. Hij gaf overal in het land lezingen, was te zien op RTV Oost en werd genoemd in een stuk over autisme in de Vollkskrant. Klik hier voor de talkshow 'En dan nog even dit' van RTV Oost, waarin Gijs uitgebreid uitlegt wat autisme is en wat het doet met zijn leven. Klik hier voor het stuk in de Volkskrant.

Noor is 1 jaar! 2 April 2013

De taart smaakte prima1 jaar!Ze kreeg taart met één kaarsje én een heuse speeltuin in de tuin!NoorVerjaardagscadeau

Reisjes 6 March 2013

Kunt u mij de weg naar Trimbach vertellen, meneer?Het reisseizoen is weer begonnen. Marie-Louise geniet momenteel in Nepal, Ted en Lauran maakten een stedentrip naar Keulen. Frits en Maaike bezochten vrienden en familie in Luxemburg, Zwitserland en Duitsland. Maaike inspecteerde ook nog even het Trimbach-erfgoed in Frankrijk, in de Elzas, tegen de de Duitse grens. Klik op 'Meer lezen' voor een verslagje en meer foto's.

Alweer sneeuw! 24 February 2013

Sjors en Luuk in de sneeuw in EnschedeDe witte tuin in WeertNet toen iedereen voorzichtig aan de lente durfde te gaan denken, viel er weer een dik pak sneeuw in Zuid- en Oost-Nederland. Luuk en Sjors gingen meteen met de slee op pad en Ted en Lauran genoten van hun idyllische witte tuin.

Het oliebollenfantengeloop 18 February 2013

Oma geniet en Teun moet nog een beetje wennenZoals jullie al in een eerder bericht konden lezen, genoot Wietje wegens ziekte maar één dag van carnaval. Maar dan wel met volle teugen. Klik op 'meer lezen' voor haar verslagje en meer foto's.