Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Mads is geboren 9 November 2012

Mayke en Marion En eindelijk is hij er dan: Mads van Gestel, eerste zoon van Mayke en Remco, eerste kleinzoon van Marion en Frans en twaalfde achterkleinkind van pap/opa. Mads is geboren op vrijdag 9 november en hij weegt 8 pond. Hij is ter wereld gekomen via een keizersnede, maar Mayke maakt het prima. Ze belde na zijn geboorte zelf naar Marion om het nieuws te vertellen. Toevallig waren Frank en opa daar net op de koffie, dus die vielen met hun neus in de boter. In afwachting van een foto van Mads, hierbij een foto van zijn moeder en zijn oma Marion in lang vervlogen tijden.

Vier jaar zonder Wiesje 3 November 2012

Wiesje als oma, op de eerste verjaardag van haar eerste kleinkind Maaike. Ze wist toen nog niet dat er nog zeventien (plus Raisy als 'extraatje') en twaalf achterkleinkinderen zouden volgen. Vandaag is het vier jaar geleden Mam/Oma Wiesje overleed. Een dag na Allerzielen, een herdenkingsfeest dat zij altijd al koesterde (zoals alle katholieke tradities) en dat de laatste jaren ook landelijk steeds meer aandacht krijgt. Daardoor is het net of deze hele week elk jaar een beetje in het teken staat van de herinneringen aan haar. Nou ja, een beetje meer dan anders, want voor velen van ons is er elke dag wel even een 'Wiesje-moment'. Klik op de foto voor een grotere versie.

Oom Frans overleden 28 Oktober 2012

De broertjes Piet en Frans op een warme zomerdag op het terras van EikenburgDe begrafenis op EikenburgOom Frans, de jongere broer van pap/opa, is zondag 28 oktober op 94-jarige leeftijd overleden. Broeder Odoricus, zoals zijn kloosternaam luidde, is rustig ingeslapen, in het bijzijn van een broeder die bij hem waakte.Hij werd heel toepasselijk begraven op Allerzielen. Het was een mooie zonnige herfstochtend. Frans werd uitgeleide gedaan door zijn broeders uit Eindhoven, Nijmegen en Roermond, zijn broers en (schoon)zussen en een groot aantal neven en nichten. Dat paste bij zijn leven waarin zijn grote familie altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Klik op de foto's voor een grotere versie. Klik op 'Meer Lezen' voor het levensverhaal van oom Frans en links naar de Indonesische website van Broeders van Liefde en foto's.

Nu echt 96 jaar 12 September 2012

Hiep hiep hoera voor Piet!

Papa/Opa is nu echt 96 jaar! Hij vierde zijn verjaardag op de dag zelf met al zijn broers en zusjes. Ted, Toine, Marion, en Wietje hielpen mee in de bediening. Klik op 'Meer lezen' voor meer foto's en een verslagje van Marie-Louise en klik op de foto's zelf voor een grotere versie.

Lili is weer thuis! 24 Augustus 2012

Lili is weer thuis!Lili had donderdagnacht een rustige laatste nacht in het ziekenhuis. Na wat opstartprobleempjes lijkt ze alweer behoorlijk opgeknapt. Ze heeft vandaag (vrijdag 24 augustus) meer gegeten dan in de afgelopen twee weken en ze is blij om straks weer gewoon in haar eigen bedje te kunnen slapen. De komende week zal ze nog nodig hebben om weer aan te sterken en per dag kijken we wat ze aankan. 

Allemaal bedankt voor alle steun en hulp de afgelopen weken en tot gauw!

Bas, Silvia, Tijn en Lili