Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

De verbouwing is bijna klaar 12 May 2013

Zo was het.Zo is het nu.
Martha en Saki hebben maandenlang keihard gewerkt in hun appartement in Antwerpen. Ze stelden er zelfs hun vakantie voor uit. Maar het werk is niet voor niets geweest, zo liet Martha deze week trots op haar facebook-pagina zien. Hier ook een aantal foto's, voor en na het harde werk. Dit is overigens de bovenverdieping, aan de begane grond wordt nog gewerkt. Klik op 'meer lezen' om de foto's te bekijken.

Luan voor de tweede keer naar Cuba 6 May 2013

Marlies, Luan en Pim op SchipholMarlies en Luan gingen afgelopen weekend op vakantie naar Cuba. Fernando was al een paar dagen eerder vertrokken. Pim bracht moeder en zoon naar Schiphol en maakte nog een paar foto's bij het afscheid.

Toevallige ontmoeting 15 April 2013

Ted, Louise, Wilma, Piet, Frits en LauranPap/opa, Ted en Lauran maakten zondag 7 april zomaar een wandelingetje naar het 'bankje van Margriet'. Margriet is een dochter van Wim, de oudste broer van pap/opa. Ze is jong overleden. Na haar dood is er een bankje met haar naam neergezet in het Loonse bos. Op een mooi rustig plekje net buiten Loon op Zand, dat ze zelf had uitgekozen. Piet en Wiesje kwamen daar samen al graag.

Dit keer zag Ted vanuit de verte dat er helaas andere mensen op het bankje zaten. Wat bleek: Het waren Frits en Peter, de broers van Margriet, met hun vrouwen. Zo ontstond er op het bankje een kleine spontane familiereünie. Vlnr Ted, Louise (de vrouw van Peter), Wilma (de vrouw van Frits) en pap/opa. Staand: Frits en Lauran. Peter maakte de foto.

Bij de Noordkaap 14 April 2013

De hemelpoort bij de Noordkaap.Ted en Lauran waren een weekendje bij Frits en Maaike. Samen bezochten ze onder meer de Noordkaap. Niet die in Noorwegen, maar in Groningen, op het noordelijkste puntje van Nederland.

Wietje op reis 12 April 2013

Wietje in een tempelMarie-Louise is alweer even terug van haar indrukwekkende reis door Nepal en India. Ze had wat tijd nodig om te acclimatiseren en de foto's te sorteren, maar hier zijn ze dan! Klik op meer lezen voor alle foto's en een reisverslag.