Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Lili heeft zwemdiploma A 23 December 2012

Lili heeft zwembdiploma A!Ze heeft er hard voor gewerkt, maar de inspanningen zijn beloond. Lili heeft diploma A!

Kerstfeest vroeger en nu 19 December 2012

Marie-Louise zag er zelf een beetje als een kerstengel uitTwee (b)engeltjes bij de Eindhovense kerstboomTerwijl de eerste actuele kerstboomfoto's weer binnendruppelen (blijf sturen!), doen we zoals beloofd een greep in de doos met oude kerstfoto's van Frank. In willekeurige volgorde. En nu maar raden welke foto wanneer is gemaakt. Klik op 'meer lezen' om alle foto's te bekijken. Klik op een foto om te vergroten. Door onder de grote foto op next> of <prev te klikken ga je naar de volgende of de vorige foto.

O, die mooie Sinterklaastradities 5 December 2012

Sinterklaasfeest in LoonMet dank aan Frank een handvol foto's van Sinterklaasfeestjes in Loon door de jaren heen, in willekeurige volgorde. Herkennen jullie iedereen nog? Klik op Meer Lezen om alle foto's te bekijken en klik op de foto's om ze te vergroten. Als je een foto vergroot hebt, kun je onderaan op next> klikken om verder te bladeren.

Dit is hem: Mads 23 November 2012

MadsOp veler verzoek: Een foto van Mads. "Hier gaat alles super goed", schrijft Mayke. "Mads doet het heel goed en is al dik boven zijn geboortegewicht. Nu 4360 gram en 60 cm. Mijn herstel van de keizersnede gaat gelukkig heel voorspoedig, lekker wandelen gaat ons goed af. Met Remco gaat het ook goed. Hij blijkt een natuurtalent in het vaderschap te zijn!

Groetjes, Mayke

Sinterklaas is weer in het land 18 November 2012

Sinterklaas in LoonSint een beetje moe van het zwaaienZwarte Piet in Groningen Sint is weer in het land. Toine maakte foto's van Sinterklaas in Loon op Zand en Frits spotte een leuk pietje in Groningen. Zijn er nog meer foto's van Sint en/of zijn pieten in de familiekring? Stuur ze naar poelbach@planet.nl!

Frank heeft een paar leuke Sinterklaas- en kerstfoto's uit de oude doos gehaald. De komende tijd doen we met enige regelmaat een greep in de doos en zetten ze op deze website. Klik op 'Meer lezen' voor de eerste foto's van een blijkbaar hilarische surprisemiddag, vermoedelijk in 1985. Kees, Toine en Maaike moesten op de knieën voor SinterPeter en zijn pietjes Gijs en Marlies. Mam/oma kroop natuurlijk bij Sint op schoot. Als je goed kijkt, zie je dat Sjors de staf mocht vasthouden. Klik op de foto's voor een grotere versie.