Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

O, die mooie Sinterklaastradities 5 December 2012

Sinterklaasfeest in LoonMet dank aan Frank een handvol foto's van Sinterklaasfeestjes in Loon door de jaren heen, in willekeurige volgorde. Herkennen jullie iedereen nog? Klik op Meer Lezen om alle foto's te bekijken en klik op de foto's om ze te vergroten. Als je een foto vergroot hebt, kun je onderaan op next> klikken om verder te bladeren.

Dit is hem: Mads 23 November 2012

MadsOp veler verzoek: Een foto van Mads. "Hier gaat alles super goed", schrijft Mayke. "Mads doet het heel goed en is al dik boven zijn geboortegewicht. Nu 4360 gram en 60 cm. Mijn herstel van de keizersnede gaat gelukkig heel voorspoedig, lekker wandelen gaat ons goed af. Met Remco gaat het ook goed. Hij blijkt een natuurtalent in het vaderschap te zijn!

Groetjes, Mayke

Sinterklaas is weer in het land 18 November 2012

Sinterklaas in LoonSint een beetje moe van het zwaaienZwarte Piet in Groningen Sint is weer in het land. Toine maakte foto's van Sinterklaas in Loon op Zand en Frits spotte een leuk pietje in Groningen. Zijn er nog meer foto's van Sint en/of zijn pieten in de familiekring? Stuur ze naar poelbach@planet.nl!

Frank heeft een paar leuke Sinterklaas- en kerstfoto's uit de oude doos gehaald. De komende tijd doen we met enige regelmaat een greep in de doos en zetten ze op deze website. Klik op 'Meer lezen' voor de eerste foto's van een blijkbaar hilarische surprisemiddag, vermoedelijk in 1985. Kees, Toine en Maaike moesten op de knieën voor SinterPeter en zijn pietjes Gijs en Marlies. Mam/oma kroop natuurlijk bij Sint op schoot. Als je goed kijkt, zie je dat Sjors de staf mocht vasthouden. Klik op de foto's voor een grotere versie.

Mads is geboren 9 November 2012

Mayke en Marion En eindelijk is hij er dan: Mads van Gestel, eerste zoon van Mayke en Remco, eerste kleinzoon van Marion en Frans en twaalfde achterkleinkind van pap/opa. Mads is geboren op vrijdag 9 november en hij weegt 8 pond. Hij is ter wereld gekomen via een keizersnede, maar Mayke maakt het prima. Ze belde na zijn geboorte zelf naar Marion om het nieuws te vertellen. Toevallig waren Frank en opa daar net op de koffie, dus die vielen met hun neus in de boter. In afwachting van een foto van Mads, hierbij een foto van zijn moeder en zijn oma Marion in lang vervlogen tijden.

Vier jaar zonder Wiesje 3 November 2012

Wiesje als oma, op de eerste verjaardag van haar eerste kleinkind Maaike. Ze wist toen nog niet dat er nog zeventien (plus Raisy als 'extraatje') en twaalf achterkleinkinderen zouden volgen. Vandaag is het vier jaar geleden Mam/Oma Wiesje overleed. Een dag na Allerzielen, een herdenkingsfeest dat zij altijd al koesterde (zoals alle katholieke tradities) en dat de laatste jaren ook landelijk steeds meer aandacht krijgt. Daardoor is het net of deze hele week elk jaar een beetje in het teken staat van de herinneringen aan haar. Nou ja, een beetje meer dan anders, want voor velen van ons is er elke dag wel even een 'Wiesje-moment'. Klik op de foto voor een grotere versie.