Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Genieten in de Loonse en Drunense duinen 17 February 2013

Marie-Louise en MaracMarie-Louise, Marac, Frank en pap/opa genoten zondag 17 februari van de winterse zon in de Loonse en Drunense duinen. Klik op 'Meer lezen' voor meer foto's.

Terugblik op vastenavond 8 February 2013

Lieveheersbeestje Noor viert carnaval in OeteldonkCarnaval was voor de meesten weer een succes dit jaar. Helaas niet voor carnavalist-in-hart-en-nieren Wietje. Ze deed zaterdag nog met de kinderen mee met het Oliebollenfantengeloop in Oeteldonk, maar zondag werd ze geveld door de griep. Noor verwelkomde de prins en onthulde Knilles zondag met haar ouders, grootouders, ooms en tantes in Oeteldonk. Lili was het liefste bloemenmeisje van heel Lampegat. En Tijn... Die was nogal ingewikkeld. We liepen liever een straatje voor hem om. Ted en Maaike proostten op de Limburgse vasteloavendj. Zelfs Lauran en Frits genoten van de Rogstaekersoptocht. En rara, wie is de zeemeermin? Hint: Ze overwon haar Noord-Holllandse nuchterheid, om maar niet te zeggen aversie tegen carnaval, en stak zich in het Oosten des lands in deze prachtige outfit. Klik op 'Meer lezen' om alle foto's van carnaval 2013 te bekijken.

Het verjaardagsfeest van Wiesje 3 February 2013

Marion en papHet zit er weer op, de 91ste verjaardag van Wiesje. Er waren enkele (voor de meesten) nieuwe gezichten. Zoals Ted en Angelique van Emmerik, achternichtjes van mam/oma (hun oma was een tante van onze Wiesje). Ze kwamen spontaan even langs voor de verjaardag van Wiesje en werden totaal overvallen door deze familiedag. Maar ze vonden het wel gezellig, dus ze schoven meteen aan. Tyric, de zoon van Saki, was er voor de eerste keer. En ook Mads beleefde zijn eerste familiefeest. Klik op 'Meer lezen' voor een aantal foto's van deze dag. En klik op de foto's voor een vergroting. Je kunt verder bladeren door onder de vergrote foto op next> te klikken.

Winterpret 16 January 2013

Luuk met een vriendinnetje in de sneeuw in EnschedeEmma en Salim in de besneeuwde Loonse en Drunense duinenSneeuw betekende onder anderen voor Luuk en zijn vriendinnetje Annemijn en voor Salim en Emma heel veel pret. Vanuit Groningen werd er in eerste instantie met jaloerse blik naar gekeken. Daar was nog niet 1 vlokje gevallen, terwijl alles onder en ten oosten van Zwolle al dik in de sneeuw zat. Maar inmiddels ligt daar ook een flink pak. Wouter probeerde het ijs uit op de Rottemeren bij Schiedam. Niet op schaatsen, maar op klompen dit keer.

Salim heeft de geel-groene band 12 January 2013

Salim met geel-groene bandSalim heeft de geel-groene band gehaald bij taekwondo. Trotse mamma Laura zette de foto meteen op facebook en daar heeft de familiekrant gauw een kopietje van getrokken.