Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Familiedag voor Wiesje 4 January 2013

Mam/oma in MadurodamHallo allemaal,
Namens ons Pap, opa Piet, wil ik iedereen uitnodigen voor 'n gezellige familiebijeenkomst op 3 februari a.s. Mooi op de verjaardag van oma Wiesje. Vanaf 12 uur is iedereen welkom tot 18 uur. Hopelijk komen jullie allemaal en kunnen we weer eens gezellig bijpraten. Voor koffie, gebak, hapjes en drankjes wordt gezorgd, maar dan moeten jullie wel even doorgeven of je wel of niet komt.  Stuur maar 'n mailtje naar mij,  graag voor 27 Januari. ted.trimbach@tele2.nl.

Hartelijke groetjes en hopelijk tot 3 Februari,  Ted.

Noor voor het eerst in de Efteling 26 December 2012

Noor in Carnaval FestivalNoor heeft haar eerste bezoek aan de Efteling gebracht. Ze was het weekend voor kerst met haar ouders, ooms, tante en opa en oma in de Winterefteling. Ze keek haar ogen uit.

Lili heeft zwemdiploma A 23 December 2012

Lili heeft zwembdiploma A!Ze heeft er hard voor gewerkt, maar de inspanningen zijn beloond. Lili heeft diploma A!

Kerstfeest vroeger en nu 19 December 2012

Marie-Louise zag er zelf een beetje als een kerstengel uitTwee (b)engeltjes bij de Eindhovense kerstboomTerwijl de eerste actuele kerstboomfoto's weer binnendruppelen (blijf sturen!), doen we zoals beloofd een greep in de doos met oude kerstfoto's van Frank. In willekeurige volgorde. En nu maar raden welke foto wanneer is gemaakt. Klik op 'meer lezen' om alle foto's te bekijken. Klik op een foto om te vergroten. Door onder de grote foto op next> of <prev te klikken ga je naar de volgende of de vorige foto.

O, die mooie Sinterklaastradities 5 December 2012

Sinterklaasfeest in LoonMet dank aan Frank een handvol foto's van Sinterklaasfeestjes in Loon door de jaren heen, in willekeurige volgorde. Herkennen jullie iedereen nog? Klik op Meer Lezen om alle foto's te bekijken en klik op de foto's om ze te vergroten. Als je een foto vergroot hebt, kun je onderaan op next> klikken om verder te bladeren.