Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Oom Frans overleden 28 October 2012

De broertjes Piet en Frans op een warme zomerdag op het terras van EikenburgDe begrafenis op EikenburgOom Frans, de jongere broer van pap/opa, is zondag 28 oktober op 94-jarige leeftijd overleden. Broeder Odoricus, zoals zijn kloosternaam luidde, is rustig ingeslapen, in het bijzijn van een broeder die bij hem waakte.Hij werd heel toepasselijk begraven op Allerzielen. Het was een mooie zonnige herfstochtend. Frans werd uitgeleide gedaan door zijn broeders uit Eindhoven, Nijmegen en Roermond, zijn broers en (schoon)zussen en een groot aantal neven en nichten. Dat paste bij zijn leven waarin zijn grote familie altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Klik op de foto's voor een grotere versie. Klik op 'Meer Lezen' voor het levensverhaal van oom Frans en links naar de Indonesische website van Broeders van Liefde en foto's.

Nu echt 96 jaar 12 September 2012

Hiep hiep hoera voor Piet!

Papa/Opa is nu echt 96 jaar! Hij vierde zijn verjaardag op de dag zelf met al zijn broers en zusjes. Ted, Toine, Marion, en Wietje hielpen mee in de bediening. Klik op 'Meer lezen' voor meer foto's en een verslagje van Marie-Louise en klik op de foto's zelf voor een grotere versie.

Lili is weer thuis! 24 August 2012

Lili is weer thuis!Lili had donderdagnacht een rustige laatste nacht in het ziekenhuis. Na wat opstartprobleempjes lijkt ze alweer behoorlijk opgeknapt. Ze heeft vandaag (vrijdag 24 augustus) meer gegeten dan in de afgelopen twee weken en ze is blij om straks weer gewoon in haar eigen bedje te kunnen slapen. De komende week zal ze nog nodig hebben om weer aan te sterken en per dag kijken we wat ze aankan. 

Allemaal bedankt voor alle steun en hulp de afgelopen weken en tot gauw!

Bas, Silvia, Tijn en Lili

Duim omhoog voor Lili 16 August 2012

Duim omhoog voor Lili!Lili is sinds vorige week erg ziek. Ze was misselijk, dat ging maar niet over en ze moest zoveel overgeven dat ze dinsdag wegens uitdroging in het ziekenhuis is opgenomen. Het gaat langzaam weer wat beter, maar ze moet zeker het weekend en daarna waarschijnlijk nog een paar dagen blijven. Vrijdag stak ze voor het eerst haar duim weer op. En waar een duim is, is hoop! Bezoek is nog te veel voor haar, maar heeeel veeeel kaartjes zijn welkom! Je kunt ze gewoon sturen naar Bas en Silvia (Zandreiger 27 in Eindhoven), dan komen ze vanzelf bij Lili.

Elke liep de vierdaagse en Piet kampeerde in Oisterwijk 15 August 2012

Vierdaagsekoningin ElkePap in de Oisterwijkse bossen
Marie-Louise hield foto-opruiming en overspoelde onze mailbox met foto's. Zo hadden we al bijna vergeten dat Elke in haar eentje (nou ja, in gezelschap van duizenden onbekenden) de Nijmeegse Vierdaagse tot een goed einde heeft gebracht. En pap/opa bracht weer menig weekend of doordeweeks dagje door bij de caravan van Wietje in de Oisterwijkse bossen. Nu ze toch bezig was, stuurde de trotse oma ook nog wat actuele foto's van haar prachtige kleinkinderen mee. Klik op 'Meer lezen' voor meer foto's. Klik op de foto's om ze te vergroten. Als je onder een vergrote foto op 'prev' of 'next' klikt, kun je door de foto's 'bladeren'.