Familiesite van de familie Horvers

Familiekrant van Horvers uit Loon op Zand

Nu echt 96 jaar 12 September 2012

Hiep hiep hoera voor Piet!

Papa/Opa is nu echt 96 jaar! Hij vierde zijn verjaardag op de dag zelf met al zijn broers en zusjes. Ted, Toine, Marion, en Wietje hielpen mee in de bediening. Klik op 'Meer lezen' voor meer foto's en een verslagje van Marie-Louise en klik op de foto's zelf voor een grotere versie.

Lili is weer thuis! 24 August 2012

Lili is weer thuis!Lili had donderdagnacht een rustige laatste nacht in het ziekenhuis. Na wat opstartprobleempjes lijkt ze alweer behoorlijk opgeknapt. Ze heeft vandaag (vrijdag 24 augustus) meer gegeten dan in de afgelopen twee weken en ze is blij om straks weer gewoon in haar eigen bedje te kunnen slapen. De komende week zal ze nog nodig hebben om weer aan te sterken en per dag kijken we wat ze aankan. 

Allemaal bedankt voor alle steun en hulp de afgelopen weken en tot gauw!

Bas, Silvia, Tijn en Lili

Duim omhoog voor Lili 16 August 2012

Duim omhoog voor Lili!Lili is sinds vorige week erg ziek. Ze was misselijk, dat ging maar niet over en ze moest zoveel overgeven dat ze dinsdag wegens uitdroging in het ziekenhuis is opgenomen. Het gaat langzaam weer wat beter, maar ze moet zeker het weekend en daarna waarschijnlijk nog een paar dagen blijven. Vrijdag stak ze voor het eerst haar duim weer op. En waar een duim is, is hoop! Bezoek is nog te veel voor haar, maar heeeel veeeel kaartjes zijn welkom! Je kunt ze gewoon sturen naar Bas en Silvia (Zandreiger 27 in Eindhoven), dan komen ze vanzelf bij Lili.

Elke liep de vierdaagse en Piet kampeerde in Oisterwijk 15 August 2012

Vierdaagsekoningin ElkePap in de Oisterwijkse bossen
Marie-Louise hield foto-opruiming en overspoelde onze mailbox met foto's. Zo hadden we al bijna vergeten dat Elke in haar eentje (nou ja, in gezelschap van duizenden onbekenden) de Nijmeegse Vierdaagse tot een goed einde heeft gebracht. En pap/opa bracht weer menig weekend of doordeweeks dagje door bij de caravan van Wietje in de Oisterwijkse bossen. Nu ze toch bezig was, stuurde de trotse oma ook nog wat actuele foto's van haar prachtige kleinkinderen mee. Klik op 'Meer lezen' voor meer foto's. Klik op de foto's om ze te vergroten. Als je onder een vergrote foto op 'prev' of 'next' klikt, kun je door de foto's 'bladeren'.

Naar de Efteling 1 August 2012

Lekker aan de warme wafelsPap/opa, Ted en Marie-Louise hebben sinds vorig jaar een traditie: Met z'n drietjes naar De Efteling. "Het was super", schrijft Marie-Louise. Klik op 'meer lezen' voor haar verslagje en meer foto's. Klik op de foto's voor een vergroting. Je kunt dan ook met de pijltjes en de woorden >next en <prev onderaan de foto's verder 'bladeren'.